Nilsin MystryYYy benimkide normalde öyledir bebek gibi kendine baktırır bir su getir desen şakayla karışıkta olsa söylenir bazen 😀 bizim gibi degiller malesef. Geçecek hele bir kucağımıza alalım unutucaz bunları allahın izniyle 🙏
MystryYYy Nilsin bu erkeklerin.cogu ayni galiba ☺️ neyse saglik olsun cnm . İnsallah kucagmza alalm gecicek her sey dedign gibi 🤲
Baybymucize MystryYYy bazen banada öyle oluyor sanki yapası yokmuş gibi stres edince de bel ağrısı çektim geceden sabaha kadar oturmak zorunda kaldım stres yapma canım ama elde değil hatta geçen çok alıngandım ağladım ağrıyı ben çektim
MystryYYy Baybymucize aynen oyle benimde hemen gozlerim doluyor sonra yapma bunu kendine kızını dusun diyorum takmamaya calisiyorum iste.
Baybymucize Arkadaşlar bişi sorcam benm bebeğim sağa toplanıp top gibi oluyor aynı sırada kalp çarpıntım oluyor öyle böyle değil aynı sırada ateş basıyor doktora sorcam ama siZde de böyle oluyor mu korkuyorum toplana geçince çarpıntım da geçiyor 24+5 haftalığım
Nasippp Baybymucize doktora sor muhakkak kalp çarpıntısı normal olabilir ama bebek kasılıyor mu toplanınca toplanmaya sertleşmeye benim doktorum kasılma demişti magnezyum kullanmıyor musun
Baybymucize Nasippp hayır kullanmıyorum Canım bir kaç gündür oluyor çok olmaya başladı perinotologa ve kendi doktoruna sordum perinotologa hemen döndü sancı yaşıyor ölebilirsin dedi kendi doktorum dönmedi bile yaaa valla İzmir yakın olsa perinotologa giderim hep artık memnun değilim bu doktordan
Nasippp Baybymucize niye vermedi sana magnezyum gerekten sinir oluyorum şu doktor ihmallerine… Soda içmeye özen göster en azından oradan karşıla magnezyumu 🤦🏻♀️Başka doktor yok mu ona gitsen
Baybymucize Nasippp varda güvenemiyorum ki ya olmadı başka yere giderim iyi doktor burda yok bilmiyorum bebeğim için çok erken yaşayamaz hemen dön demi ona göre gelirim ben kendi doktoruma 50dk uzaktayım bıktım valla sancı ise yaşadıklarım 🥺😔
Nasippp Baybymucize şansımıza yemin ederim bende aynı kötünün iyisi ama yine de şükür mesaj attığımda hemen dönüyor 🤦🏻♀️ Git canım bi araştır belki vardır iyisi ya
Baybymucize Nasippp öyle yapıcam Doğuma gitmiş cliniki aradım gelince soralım korkma dedi görmez zaten şimdi başla bir doktora gideyim olmadı
Baybymucize Nasippp gitmedim doktorumu aradım başka biri çıktı müsait değil dedi aratırız dedi eşimde geldi bana kızdı ben zaten kötüyüm Benmi doktora olma git dedim başka doktora gidelim dedi şuan stresten gitmem dedim evdeyim yatıyorum bebeğim arada toplanıyor kımıldıyor gerçekten psikolojim bozuldu bişey olmaz mış bu bebeğime birşey olursa hayatımdan bebek lafını çıkaracağım okadar kötü oldum
Nasippp Baybymucize bu gün mü böyle oldun? stres yapma oda çok etkiliyor çocuğun kasılmasını soluna yat sağ tarafta ise ben öyle olunca sola yatıyorum daha rahat ediyorum.
MystryYYy Baybymucize cnm öncelikle sakin ol bu kadar stres uzuntu yaparsan daha cok kasilir kotu olursun. Biraz sakin kalmaya çalış ve en yakin bir hastanede baska bir doktora muane ol icin rahatlasın. Bende bu aralar ara ara kasılma yaşıyorum. Surekli olmasi sknti diye biliyorum . Sakin kalip dua et insirah suresi ayetelkursi oku kendine iyi glecektir . Rabbim bir once skntini gidersin gonlune ferahlik versin. 🤲
Baybymucize Nasippp evet canım bugün böyle oldum ama kalbim çarptı nefes alamadım sola yatınca kasıklarım ağrıyor sırt üstü yatınca rahatım birşey anlamadım yaa
Baybymucize MystryYYy haklısın 25.haftama giriyorum doktor aradı normal dedi ilaç falan önermedi başka doktora gidecektim sonra vazgeçtim bide hamilelik psikolojimi yıprattı inşallah sağlıkla alırız kasılmayı soda falan içeyim günlük
Emlyyyy Anneler benimde bir sorum olacak bebeğin tekmelererini dünden beri kasiklarimda dah doğrusu daha asagida hissediyorum bi de vajinam da cok baskı hissediyorum 1 2 dk sürüyor sizin de oluyor muydu
Baybymucize Emlyyyy kaç haftalıksın canım bende iki gün aşağıda oldu şimdi yukarda bugünde kasılma yaşadım sende doktoruna bir danış canım benm durumum normal miş yalancı kasılma yaşıyorum ilaçta vermedi
MystryYYy Emlyyyy bende o haftalarda öyle hissediyordum cnm. Hep assagda gibiydi kasiktanda assagisa hssederdm tekmeyi doktor normal demisti bana büyüdükçe yukari cikti suan en assa kasik tarafna ayaklaryla vuruyor arada
MystryYYy Baybymucize bende 25+1 ultrsna gore suan 25+4 günlük. Bendede bu aralar kasilma oluyor. Ama rahim buyuyor artık vucut tepki gosteriyor ister istemez. Önemli olan sık sık olmamasi . Gunde bir kac kere olmasi cok ta önemli degilmis cnm. Bu arada bende sirt ustu uzaninca rahatm ya sag sol yatinca kalcalarm agriyoe bacaklarm kotu oluyo bebek hareket edincede garip oluyorum ama sirt ustu sknti yok sanki bebekte oyleyken daha raht hareket edip takiliyomus gibi geliyor bana ☺️