Hnfmhmt Hanımlar tekrar merhaba, 10 gün önce serklaj oldum 2 3 günde lekelenmelerim bitmişti ama 3 gündür kahverengi akıntım başladı dün kesilmişti ama bugün çamur gibi geliyo varmı aranızda yaşayan 😔 17+_2 deyim 😔
MystryYYy Hnfmhmt kahverengi kanama genelde kalmis kan oluyo derler ama serklajli oldugumuz icin her sey onemli o yuzden bence doktoruna sor mutlaka cnm
Baybymucize Hnfmhmt canım ben serklaj olduğumda 1hafta adet kanaması gibi kanama geçirdim 1 hafta normal demişti doktoruna danış canım benm 1ay sonra ufak pıhtı düşmüştü allahtan birşey çıkmadı 1hafta sonra sarımsı gelmişti geçti
Hnfmhmt Nasippp pazar günü gittim aynı şikayet için nöbetçi doktora göründüm ama bişey yok dedi yinede belki burada yaşayan arkadaşlar vardır diye bilgi edinmek istiyorum nöbetçi doktor çok ilgili değildi 😔
Hnfmhmt Nasippp doktorum şuan yok 2 hafta kadar olmayacak seminerleri var, nöbetçi doktora yönlendirmişti işte ona gittim oda bişey yok dedi insallah yoktur
Hnfmhmt MystryYYy MystryYYy haklısın canım, doktorum seminerde 2 hafta kadar olmayacak başka doktora gittim oda beni tatmin edemedi bişey yok dedi ama işte içim rahat etmedi belki burda yaşayan arkadaslar vardır diye sormak istedim
Nasippp Baybymucize MystryYYy kızlar sizin e nabzı da hastahane ziyaretlerin de gebelik kontrolüne doktorunuz ne yazıyor benimki yüksek riskli gebeliğin gözlemi DİE yazıyor geriliyorum ya
Baybymucize Nasippp sorucam gidince ordaki hemşire panik atak geçirmiş de olabilirsin dedi normaldir dedi doktoruma ulaşamadım onunda stresi 5saat sonra döndü sanki devlet hastanesi başka da güzel doktor yok ama rahim ağzımı bilen doktora devam etmek isterdim çok iyi bir doktor du
Nasippp Baybymucize Evt canım o yüzden sakin olmaya çalış kendini dinleme elin sürekli karnındaysa koymada oraya ben artık koymuyorum kendimi dinleyince hep bi kasık ağrısı ve kasılma yaşıyorum.🤦🏻♀️ Ah canım ah benimde çok sevdiğim doktor var ama başka şehirde onunla devam etmek isterdim ama şartlar koşullar izin vermiyor 😕
Baybymucize Nasippp canım ben clinike gidiyorum e nabızda gözükmüyor hiç bir randevum perinotolog serklaj bile gözükmüyor ben çalışandım bana rapor bile vermediler devlet hastanesine git dediler
Baybymucize MystryYYy valla aynıyız valla ne bilim canım bir kaç kere oluyor nefesimde kesilince bugün ağla ağla gene bebeğim üzüldü onu üzdüm inşallah 28haftayıngeçerim hiç olmazs yaşam sınırına gelmiş olurum
MystryYYy Baybymucize nefes alamama bndede basladi özellikle yemek sonralari duba gbi ssyrum zor nefes aliyorum 😔ins cnm ya gecsn saglkla gunler
Nasippp Baybymucize normaldir öyle yazması demi sonuçta gerçekten riskli gebelik gözlemi oluyor doktora sormayı unutuyorum öyle işlemeseniz DİE 😂
Baybymucize Nasippp canım e nabıza riskli olduğumuz yazıyor çünkü serklajımız var ben serklaj olmadan önce riskli gebesin demişti hatta ayrıntılı ultrasonda normal gebe değilsin rahim sürekli ilk baştan beri bebeği atmaya çalıştı en son diktik dedi perinotologa git dedi ama bende hamilelikle ilgili hiç birşey yok en nabızda
Emlyyyy Nasippp clexane kullandığımız icin direk otomatik riskli gebelik canim cunku kan sulandırıcı kullanmak tehlikeli normalde bende yaziyor yüksek riskli gebelik gozlemi diye canim
Nasippp Baybymucize doktorlar nasıl işlerse öyle yazıyor serklajda önce normal gebeliğin gözlemiydi Devlet hastahanesinde ki de serklajdan sora gittim işlemiş normal gebeliğin gözlemi özelde ki riskli gebelik DİE işliyor