Babyyyymother Hiranurecrin anladim canım hayırlısı olsun inşallah saglikla ve gönlünden geçen olur 😊🌸
Hiranurecrin Babyyyymother INŞALLAH canım yaa çok sağol gerçekten 🥰☺Insan görmeden tanımadan da severmiş birilerini onu anladım canım sayende çok teşekkür ederim sana balım yaa😍😘
Babyyyymother Hiranurecrin bence zaten önemli olan görmeden sevmek böyle daha gerçekçi geliyor 🥰 teşekkür ederim canım benim güzel düşüncelerin için bende seni çok sevdim kalbi güzel insan 😘
hulya_1919 Nasippp ertesi gün sütüm geldi silikon göğüs ucu hiç bşye yaramıyo canım denedim ben benim göğüs uçlarım yara olmuştu çok fena ağlaya ağlaya emdirdim kendi gelen sütünde iyileştiriyo bide garmastan pomat krem var o çok etki etti 3-4 güne gecti acıdan ağlasanda emdir sana en büyük tavsiyem o olur eğer göğsün aşırı doyduysa sağ sağdığını icir hepsini boşaltamaz küçük daha
Nasippp hulya_1919 bende gümüş kapak aldım bu gün geldi kıllanmaya başladım hemen yumuşattı göğsümü öncesinde krem ve sarı kantaron yağı sürüyorum
biyologelif Göğüs yarasına ayva çekirdeği çok iyi geliyor çekirdeklerini suda bekletince jel gibi oluyor onu sürüyoruz üstelik yıkamadan emziriyorsun
Mega123 Nasippp Ay canım gözün aydın. Hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim. Maşallah maşallah nelerden geçtin ama sonu güzel oldu elhamdülillah 🥰💋🌼
Nasippp Mega123 canım benim çok sağ ol Allah razı olsun 🥰 rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın çok güzel duyguymuş 🥰
Hnfmhmt Mel-in7dain ben çalışmıyordum zaten. Ama eray hocam bana hiç bi zaman sürekli yat demedi. 32.haftaya geldiğimdede çalışıyormuydun rapor vereyim mi diye sormustu kafası karısmıstı bende çalışmıyorum hocam evdeyim demiştim oda sonradan hatırlayıp onaylamıstı ama demek ki çalışıyo olsam bırakma dermiş. Eray beyin dikiş tekniği mükemmel aman aman kendinizi zorlamadığınız sürece bişey olacağını zamnetmem. Çok net bir adam çalışma konusunu sorduğunuzda zaten olasılıklara bile imkan vermeden çok net cevabını verir her söylediğinede güvenebilirsiniz hiç yanıldığını görmedim çünkü 🥰
Mel-in7dain Hnfmhmt Ben asıl kendime çok güvenemiyorum. Elbette daha dikkatli olucam ama anasınıfı öğretmeniyim ve çocuklarım küçük olduğu için her türlü harekete istemsiz girebiliyoruz sandalyede oturmak benim için zor birşey yani. pandemi olsa da mesafe bile çok zor bizde. Artık daha özenli olucam çalışırken. Bir de dediğiniz gibi Eray hoca çalış derse ona daha çok güvenirim. Tekrar teşekkür ederim doğumunuza az kaldı sizin inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız bebisinizi 🤲
Serrax Canımm senin için girdim aklıma geldin ne durumda acaba diye,gözün aydın olsun😊 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰❤️ Hemen hemen aynı günlerde doğum yapmışız demek ki ben çarş 14.01 de yaptım
Nasippp Serrax canım allah razı olsun 🥰 Evt canım peş peşe yaptık 😂 bende perşembe 21.30 da girdim 23.30 larda odaya geldim çok şükğr evimize geldik canım ☺️ İnsta hesabını verirsen oradan görüşelim 😌
Cigdm Babyyyymother sağol canım benim risklerin olunca bana 35 mm ve üstü olsa daha iyi dedi ama bu da kötü değil dedi bakalım inşallah kisalmaz
Babyyyymother Cigdm insallah kisalmaz benimde öyle riskli ama insallah kisalmadigi sürece birsey olmaz Allahin izniyle 🤲
Cigdm Nasippp amin canım sağol bebeğin kaç kilo doğdu 20. Hafta kilosunu hatirliyomusun canım ben bu hafta detayliya girdim 20+2 de rahim ağzı uzunluğuna da 32 mm dedi senin nasıldı bu haftalarda hatirliyormusun