Ummu32 Nasippp bence de ya ben zaten eşimin doğum izni olursa kimseye demicem bile eşim yardımcı olur ☺️🥰
gizemozdemir1990 Ummu32 benim esim kendi evimizde, ben annemdeyim. Oda gel annem baksin sana bizde diyor. Bende onu istemiyorum pek😂
Ummu32 gizemozdemir1990 biz ikimiz beraber Bi anneme bi kayınvalideme gidiyoruz 😄 o annemde rahat edemiyor ben kayınvalidede 😄
Ummu32 Babyyyymother 😂😂😂 ahhaha aynen 😄 daha demin kuzenim abla sen bize sevdirir misin bebeğini dedi bende hayır dedim 😄😄 Allah var ailenler benim çilemi çok çekiyor o yüzden onlara bişey demem sevsinler torunlarını artık 😄
Babyyyymother Ummu32 benimde öyle nazımla oynuyorlar sagolsunlar 🙈 ama genede doğunca belli olmaz bana elletmeyebilirim 😅
Nagehan34 gizemozdemir1990 gizemozdemir1990 amin teşekkür ederim dikişlere baskı artınca dikişler geriliyor bu da zamanında müdahale edilmezse dikişlerin yırtılarak rahim ağzına zarar vermesi anlamına geliyormuş
MystryYy Nasippp Nasil oldun cnm toparlanabildinmiii. Minikk nasil 🥰 isntgramdan takipleselim buralara cok giremiyorum gizem_feyyaz hesabim sende soyle ismini takip atim 😘
Gulbeyazk Ummu32 yok canım sezeryanda en assa beş günde zor kalkarsın bi tık idare et kuzum evet zor ama evladımız için sağlıklı olmamız lazim
Ummu32 Gulbeyazk doğru diyorsun canım bakalım naparız ☺️ bir yandan normal doğum istiyor gibiyim ama bir yandan da korkuyorum normal doğumdan. Normal olsa daha çabuk ayaklanırım hem ama işte ne olur bakalım
Gulbeyazk Ummu32 hayırlısını işte boşver zaman bize neler gösterdi neler istedik arzuladık ama kademedeki geldi başımıza Rabbim sana da evladın için kolayını nasip etsin inşallah
Tubbbbbbbbb nzlm45 selamlar Ben de oldu cumartesi ilk kez muayene icin cktim Erzurum da Maluk kar tipi ertesi gun kasik agrisi oldu usuttum dedim kesin
nzlm45 Tubbbbbbbbb ben normalde de rüzgar esse bile neredeyse hemen hasta oluyorum da şimdi extra Bi korktum
Tubbbbbbbbb nzlm45 dikkat edin ayakalriniza belinize bir gun boyu sizladi resmen kafayi yedim bir sey olacak diye ama sanci gibi degildi
nzlm45 Tubbbbbbbbb gece ister istemez çok dönüyorum belim açılıyor. Şimdi siz yazınca düşündüm belki de ondandır. Sizde edin dikkat