Baybymucize Nilsin amin minik kızım için katlanıyorum acılara ağrılara o yeterki iyi olsun yeterki sağlıkla alayım bugün de pek enerjisi yok bebeğim çok hareketli değildi stres olunca oda bir köşede duruyor garibim
MystryYYy Baybymucize bebekler dogana kadar cekicez biraz cnm kucaga gelince bole derin bir oh cekeriz artık ☺️
Baybymucize MystryYYy amin inşallah yeterki onlar sağlıklı olsun yeterki birde dikişlerimiz 37.haftaları geçsin
MystryYYy Kizlar kacinci haftaya kadr sirt ustu yatabiliyoruz ? Ben normalde gunduzleri ayakalrimn altina yastik koyup ayaklar havada olcak sekilde sirt ustu yatiyorum rahatsizde etmiyor acikcasi 25 haftaligiz. Artik sola dogrumu yatmam gerekiyor ?
Nasippp MystryYYy canım bu haftalara kadar diyorlar ama sen öyle rahatsan bebekte rahattır bence rahatsız olunca bebekte rahatsız oluyor sanırım
MystryYYy Nasippp ben rahatim suanlik cnm. Sola yada sagada yatarim ama sirt ustu yattgmda ayaklarmn altna yastk koyuyorum. Baski azalsin diye bunu yan yatarken yapamıyorum iste. O yuzden sormak istedim eger bebek icin iyi değilse artik mecbur sag sol yatcaz
Nasippp MystryYYy doktora ne zmn gideceksin sor bakalım ne dicek sağ sol yatınca baskı hissediyor musun canım
MystryYYy Nasippp yok cnm hsstmiyorum gecen gttgmde sordum aslnda ayaklarmi kaldrp yattgmi söyledim oda cok iyi dedi bebege zarari olurmu dedim oda 26 dan sonra seni bayar oyle yatmak dedi sola doğru yonel daha cok dedi o kdr. Çokta bisi solemedi yani
Nasippp MystryYYy ağırlaşınca demek ki sırt üstü yatılması daha zor oluyor ondan öyle demiştir bu haftayı atlat sora dönüşümlü yararsın sol sağ sırt üstü
Emlyyyy Bisey sorabilir miyim size 😄 elimi gobegime koydugum bazı yerlerde sanki su geçişi gibi bisey hissediyorum titreşimli bisey geliyor elime sonra kayboluyor bi dee vajinam da hissediyorum sanki dönüşünü ama agrim falan yokk
Nasippp Emlyyyy henüz bebekler kasıklarda sanırım hafta ilerleyince yukarı çıkıyor . Ben hissediyorum ara ara elime karnıma koymadan da 🥰
Emlyyyy Nasippp bebeğin hareketlerini hissediyorum normalde de kuzum bazen istemsizce elimiz karnimizda oluyor ya bazen titreşimli su sesi gibi bisey geçiyor göbek bagi mi acaba sizde oluyor mu merak ettim 😄
Nasippp Emlyyyy yüzüyordur içeride🤣 valla ben artık elimi karnıma koymuyorum koyunca hep bi yerlerim ağırıyor 😅
Nasippp Baybymucize stres yapma canım iyi ol inş iyi olacağız 30 ları göreceğiz İnan kendini motive et modunu düşürme bebiş hissediyor herşeyi 😇
Baybymucize Nasippp halkısın ben hep motive ettim ama bugünlerde acayip duygusalım 🤣ilk hedef 26 az kaldı 1hafta daha diyorum hem o hafta doktora gidicem iyi olduğunu öğrensem yeter
Nasippp Baybymucize o duygusallık bende de oluyor 1 günlük duygusal ol yeter 😅ah ne güzel darısı bana canım maşallah subhanallah 🤲🏻😇 bende bi 20 olayım sora ilk hedef 28 😂
Baybymucize Nasippp olucaksın canım serklaj sonrası hiç geçmiyor gibi 15.haftadan beri yatıyorum ağrım sızım da oldu nts ye de bağlandım 19.haftamda kötüydü sonra bilmiyorum bir türlü geçti allahım devamını getirsin sağlıklı olsunlarda
Ayse-38 Nasippp mrb. Serklajla ilgili sohbeti son bir kac gündür okuyorum. Baya once konuşulmuş. Sizinde yazilariniz dikkatimi cekti serklaj olmussunuz suan durumunuz nasil cok merak ettim insaallah hersey yolundadır 🥰 benmde suan erken dogum riskim varmis ama henüz dikiş atılmadı.
Nasippp Baybymucize aynen canım yatarakta olsa bir şekilde geçiyor. Nasıl sancın oldu ki nts ye girdin🤦🏻♀️ Geçer canım geçer de işte yattığımız için biraz stres etkiliyor yoksa bizde bilirdik her işimizi halletmeyi kardeşim bakıyor banada ev işimi yemeği vs. Bana arkadaş oluyor sağ olsun ☺️