Honeyy MystryYYy sabret canım cok az kalmış ayakta fazla durma yeter bol suu ama 30 dan sonra bende ayaga kalktım ama hep yatarak yemek yedim
Baybymucize minikbebeklerim canım doktora kaç kere dedim bazen dayanamıyorum ağlıyorum streste Ağrı yapıyo soda içicem bundan sonra anca hafifledi mahvoldum bişi olacak diye korktum
minikbebeklerim Baybymucize bebeğe zararı olacağını sanmıyorum ama seni yorar. Soda bana çok fayda ediyor hemde mide yanmama iyi geliyor
Nasippp Honeyy benimde 14. Haftada 35 mm ile atıldı canım. Hep yatıyorum arada geziniyorum evin içinde o kadar 🤦🏻♀️ Onu da doktor dedi evin içinde az gez sora yat DİE peki senin ondan sora uzama kılsalma oldu mu cuma gittim 18. Haftda da 39 mm olmuş uzunluk
MystryYYy Baybymucize kalca kismim agriyor benim yatmaktan arada belimdede agri aci oluyor. Surekli yatmaktan ama benim sanrm
Baybymucize MystryYYy benm belim dün başka ağrıdı acaba yatmaktan mı dedim kalktım şimdi geçti bazen yatmaktan da oluyor ama geçmeyince ağladım ağrısından
Nilsin Erken doğum hepimizin riski malesef kızlar duam inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kavuşalım kuzularımıza 🤲 Bir şey sormak istiyorum size 20. Haftaları aşanlar prematüre kıyafet aldınızmı hiç bir ihtimal doğum olursa diye hazırlığınız varmı?
Nasippp Nilsin ben almam öyle canım odaklamamak lazım nasıl düşünürsek öyle olur bence ben kızıma yelek başladım yatarak örüyorum. detaylıdan sora yavaş yavaş almaya başlıcam nasıl alınıyorsa öyle alıcam erken doğsa da zaten giyindirmiyorlar gerekirse alınır o zmn ama Allah göstermesin hepsi vaktinde gelsin inş 🤲🏻
Baybymucize Nilsin canım 24.haftam bitmek üzere dün ilk defa hastane çıkışı aldım sonra üZüldüm almasamıydım dedim insan özeniyor başka şey almadım unisex aldım onuda kızım olacak ama inşallah yavrularımıza bişi olmaz tek isteğim bu
Minnaki_beklerken Nilsin ben almadim sahsen. Normal aldim hep. Allah korusun ihtiyac olursa alinir ama zaten kuvezde kalma durumu olunca kiyafete gerek olmuyor diye biliyorum ben. Normal yenidogan aldim. İnsallah eninde sonunda nasilsa giyer diye
Baybymucize Nasippp benim öyle bir becerim yok 😊annemgil 8.aya girerken ördürecek yelek battaniye en azından yattığım yerden bir uğraşım olur du
Nilsin Nasippp benimde hiç alasım yok ama nasip herşey hazırda bulunsun sonradan istenir mi diye düşündüm bir an inşallah tek istedigimiz zamanında gelmeleri zaten
MystryYYy Baybymucize bebekler dogana kadar cekicez biraz cnm kucaga gelince bole derin bir oh cekeriz artık ☺️
Nasippp Baybymucize ben gebe kalmadan da örüyordum 3 tane battaniye ördüm erkek kız örgüsü ördüm falan 🙈 şimdi de yeni başladım canım sıkılıyordu yattığım yerden de zor oluyor ama yine de uğraş ☺️
Nilsin Minnaki_beklerken bende normal aldım inşallah güzel saglıklı günlerde nasip olur kuzucuklara giydirmek 🤲
Nilsin Minnaki_beklerken gerek olup olmadıgını pek bilmiyorum daha önce duymadım yakın çevremden gerek yoksa iyi sadece çıkarken isterler ozaman. Tedbir amaçlı insan yatarken herşey geliyor aklına düşünüyor malesef. Zamanında doğsunlarda bizde düşündüklerimizle kalalım 🙏
Minnaki_beklerken Nilsin haklisiniz insan hem ilk olunca hem boyle bir durum olunca ve yattikca kafasinda surekli bu tarz soru isaretleriyle ugrasiyor. İnsallah hayirlisiyla saglikla sihhatle vaktinde dogsunlar da alinir halledilir insallah ihtiyaclari 😊
Baybymucize Nilsin amin minik kızım için katlanıyorum acılara ağrılara o yeterki iyi olsun yeterki sağlıkla alayım bugün de pek enerjisi yok bebeğim çok hareketli değildi stres olunca oda bir köşede duruyor garibim
Baybymucize MystryYYy amin inşallah yeterki onlar sağlıklı olsun yeterki birde dikişlerimiz 37.haftaları geçsin
MystryYYy Kizlar kacinci haftaya kadr sirt ustu yatabiliyoruz ? Ben normalde gunduzleri ayakalrimn altina yastik koyup ayaklar havada olcak sekilde sirt ustu yatiyorum rahatsizde etmiyor acikcasi 25 haftaligiz. Artik sola dogrumu yatmam gerekiyor ?
Nasippp MystryYYy canım bu haftalara kadar diyorlar ama sen öyle rahatsan bebekte rahattır bence rahatsız olunca bebekte rahatsız oluyor sanırım