Ummu32 Babyyyymother iki üç hafta önce ki kontrolümde doktor idrar tahlili almıştı. Yüksek değildi acaba yükselmiş olabilir mi ki salı günü kontrolümde söylemeyi unutmuşum doktora ama idrar yaparken sızlama felen olmuyor bilemedim o yüzden
Babyyyymother Ummu32 belki bir ihtimal olabilir çünkü yeni olan birseyse yeni ilaçlara baslamadiysan ilaçlardan değildir diye düşündüm. Genelde enfeksiyon için idrarda yanma koku varmi diye sorarlarya ordan geldi aklıma
Ummu32 Esrelf canım uzun zamandır aynı ilaçları kullanıyorum antibiyotik kullanmıyorum. Demir, multi vitamin, devid3, progestan bunları kullanıyorum hep
Esrelf Ummu32 bende nerdeyse aynı ilaçları alıyorum. İdrarda farklı bir koku yok. Siz bi idrar Tahlili verin içiniz rahat olsun 🌸
Ummu32 Babyyyymother bir daha ki kontrolümde söyleyeyim o zaman ☺️ geç olmaz demi ya bir hafta sonra bidaha ki kontrol
Ummu32 Suzii-90 bir hafta sonra kontrolüm var o zamanı beklesem sıkıntı olur mu ki 🙄 hemen gitmeme gerek var mıdır 🙄
Suzii-90 Ummu32 bi sıkıntı olmaz heralde cnm ama agri ve yanma hissedersen bekleme enfeksiyon iyi bisey degil çünkü
Babyyyymother Ummu32 soyle canim en iyisi bu arada da 3 litrede fazla su içmeye calis en azından varsa hafifletir geçirir bile sen gidene kadar 😊 yada pazartesi saglik ocagi yapıyorsa idrar tahlili yaptir
Esrelf Ummu32 rica ederim. Sağlık ocağı yakınsa oraya da verebilirsin. Bizim sağlık ocağında Tahlilleri almaya saat 11 gibi geliyorlar. 11 e yakın tahlil verebilirsin. (Çok Beklerse sonuç yanlış çıkabiliyor. ) Aklında olsun.
Flzhvva Baybymucize Ayyy evet yaa ozellkle bel ağrısı sag bacaga vuryr yürürken daha bi sızlıyor bunun için önereceğiniz bişeyler var mi😪
Baybymucize Flzhvva canım benim hep ağrım vardı zaten 1ay sonra da Doğum oldu 33+4 de ben geçiremedim o ağrıları maalesef
Ummu32 Esrelf sağlık ocağına verilebildiğini bilmiyordum söylediğin iyi oldu canım sağol salı günü iğne vurulmaya gidicektim o zaman söylerim veririm o zaman çok sağol ☺️ ☺️
Ummu32 Babyyyymother tamam canım ben gidene kadar en iyisi baya su içeyim ve en kısa zamanda gidip yaptırayım bi tahlilimi çok sağol ☺️
Ummu32 Babyyyymother ay inşallah canım ya 🙄 yada inşallah yoktur çünkü hiç idrar yaparken yanma felen hiç bişey olmuyor 🙄 herşey normal yani sadece koku anormal
Babyyyymother Ummu32 aynen insallah yoktur diyelim haftanda ileriydi dimi senin tabi karistirmiyorsam 😂