Babyyyymother Esrelf amin canım ❤ bende pazartesi olacağım insallah da biraz korkuyorum 22.haftamda ilk dozu olmus olacağım
Esrelf Babyyyymother yok korkma enjeksiyon yaparken hafif ağrı oluyor. Ama sonrası ağrı biraz artıyor. Gelir gelmez kolonyalı (alkollü )pamuk koy ağrısı kalmaz ertesi güne. Gecede rahatça yatarsın. bolca ıslat pamuğu kuruyana kadar dursun 2 defa tekrarlasan yeter.
Suzii-90 Esrelf yapiyorum canim tekim fazla yatamadım zaten serklajdan sonra kalktım mecbur ama kendimi yormuyorum tabi fazla ayakta kalmamaya calisiyorum
Babyyyymother Esrelf tamam canim cok teşekkür ederim deneyeceğim.Normalde korkmam hic iğneden fln burda tetenozla ilgili o kadar çok post okudum ki ister istemez korktum. İçimi rahatlattın 😀
Ummu32 Kızlar size bişey sormak istiyorum ya🙄 afedersiniz ama benim idrarımda 3 - 4 gündür çok koku oluyor normalde bu kadar koku olmazdı. Sizce normal mi bu hani devamlı ilaç kullanıyoruz ya acaba o yüzden mi oluyor yoksa başka bir sebebten midir?? Midenizi bulandırdıysam özür dilerim canlar 🥰
Babyyyymother Ummu32 acaba enfeksiyon olabilir mi idrar tahlili yaptirma ihtimalin varsa bir yaptir istersen ve bol su ic insallah faydası olur canim gecer hemen koku
Esrelf Ummu32 hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Antibiyotikler genelde kötü bir ilaç kokusu yapar. Her zamanki kullandığınız ilaçları kullandığınız halde sonradan koku ortaya çıktıysa bi tahlil verin. Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık rastlanır.
Esrelf Babyyyymother evet evet sonrasında ağrı yapan bir aşı ama gerçekten. Korkmakta haklılar😃Birde kullandığımız bir kasa vuruluyor. Ben aşı olduktan sonra kapanan asönsör kapısı çarpmıştı omzuma. Beterin beteri var😄
Ummu32 Babyyyymother iki üç hafta önce ki kontrolümde doktor idrar tahlili almıştı. Yüksek değildi acaba yükselmiş olabilir mi ki salı günü kontrolümde söylemeyi unutmuşum doktora ama idrar yaparken sızlama felen olmuyor bilemedim o yüzden
Ummu32 Suzii-90 bir hafta sonra kontrolüm var o zamanı beklesem sıkıntı olur mu ki 🙄 hemen gitmeme gerek var mıdır 🙄
Ummu32 Esrelf canım uzun zamandır aynı ilaçları kullanıyorum antibiyotik kullanmıyorum. Demir, multi vitamin, devid3, progestan bunları kullanıyorum hep
Babyyyymother Ummu32 belki bir ihtimal olabilir çünkü yeni olan birseyse yeni ilaçlara baslamadiysan ilaçlardan değildir diye düşündüm. Genelde enfeksiyon için idrarda yanma koku varmi diye sorarlarya ordan geldi aklıma
Esrelf Ummu32 bende nerdeyse aynı ilaçları alıyorum. İdrarda farklı bir koku yok. Siz bi idrar Tahlili verin içiniz rahat olsun 🌸
Ummu32 Babyyyymother bir daha ki kontrolümde söyleyeyim o zaman ☺️ geç olmaz demi ya bir hafta sonra bidaha ki kontrol
Suzii-90 Ummu32 bi sıkıntı olmaz heralde cnm ama agri ve yanma hissedersen bekleme enfeksiyon iyi bisey degil çünkü