Nasippp Ummu32 ya bende aynı kaşımadan olmuyor deli oluyor direniyorum ama bir yere kadar tırnak ile değil avuç içimi sürüyorum ama yine yetmiyor. Göğüslerine koltuk altlarına da sür benim orada bile oldu çatlak 😀
Ummu32 Nasippp valla canım sürüyorum ama çatlarsa da yapacak bişey yok ki zaten de çatlıyor her şekilde 😄😄😂
Suzii-90 nzlm45 ben kullandım canim adini yanlış hatirlamiyosam fitili koy ittir o kadar canim biraz ileri koy ki faydasi olsun vajina girişinde bırakma cnm gecmis olsun
Suzii-90 nzlm45 oyle dusunme canim ben bastan beri progestanı fitil olarak kullanıyorum alışıyorsun merak etme cok şükür ki bu enfeksiyonların tedavisi var ilacı var insallah iyi gelir sana da
Nasippp Ummu32 aynen canım ben çatlağı çok takmıyorum aslında kaşınması sorun benim için 😀 eşim hiç takmıyor bilerekten diyorum çok çatladım bişey olmaz olsun nolcak diyor 😂
Ummu32 Nasippp açıkçası bende takmıyorum sağlık olsun ya sağ salim doğum yapalım da çatlağı felen geçtik bizde 😄🥰
Ummu32 Gulbeyazk efermag tablet kullanıyorum canım bende suda eritilen günde bir defa ☺️ ama biraz midemi bulandırıyor bardağın sonuna doğru o yüzden salı günü kontrolüm var söyleyeceğim eritilenden yazsın istemiyorum
Gulbeyazk Ummu32 benimde öyleydi ama ben kaşıkla karıştırıyorum eşit dağılsın diye yoksa hiç içemiyordum bi beş dakka bekletip içiyorum
Nagehan34 Merhabalar acaba geçmiş doğumunu İstanbul Ataşehir memorial hastanesi , İstanbul Ataşehir Acıbadem hastanesi veya İstanbul taksim Acıbadem hastanesinde yapmış olan var mı? Spinal sezeryan olacak şekilde bilgisi olan var mı
Ummu32 Tubi55 canım bebek Bi tarafa toplanıyor gibi sert oluyorsa kasılman oluyordur. Magnezyumun varsa onu kullan. Bana doktorum kasılmaların normal demişti. Bacak ağrılarım ve kasılma için magnezyum vermişti.
Ummu32 Gulbeyazk bende canım beş on dakika garanti bekliyorum tamamen eriyor öyle içiyorum. Tadı limonlu gibi ama artık sürekli içmekten mi bilmiyorum midemi bulandırıyor ya
Tubi55 Ummu32 doktora sordun şimdi kanaman olmadığı sürece korkma yazmış. Magnezyum var her gece 1 TAne suya atmalı