[silindi] nzlm45 icine koyup biraz itiyorum, dar alani gecip bosluga gidiyor gibi hissedince birakiyorum😊
nzlm45 [silindi] bende öyle yaptım akşam. Sadece girişe koyup parmağımla beklesem mi diye düşündüm sonra. Çünkü baya acıdı
iremgun nzlm45 1 2 kereden sonra alışırsın aslında kasmamaya başlarsın kendini. Muhtrmelen doğru yapmışsındır. Kasmayın bırakınca acıd ageçer siye düşünüyorum ama belki kullanana arkadaşlar vardır daha iyi yardımcı olurlar
[silindi] nzlm45 yok girise koymak yeterli degil, vajina girisinden gecmeli. Yatarak yapin, ittirin azcik zaten o gidecek kendi
iremgun nzlm45 aynen bu akşammda deneyin bakalım nasıl olacak. İlk progestanı yaptığım gün ben de çok zorlanmıştım ama şu an rahatım.
Nasippp Ummu32 ya bende aynı kaşımadan olmuyor deli oluyor direniyorum ama bir yere kadar tırnak ile değil avuç içimi sürüyorum ama yine yetmiyor. Göğüslerine koltuk altlarına da sür benim orada bile oldu çatlak 😀
Ummu32 Nasippp valla canım sürüyorum ama çatlarsa da yapacak bişey yok ki zaten de çatlıyor her şekilde 😄😄😂
Suzii-90 nzlm45 ben kullandım canim adini yanlış hatirlamiyosam fitili koy ittir o kadar canim biraz ileri koy ki faydasi olsun vajina girişinde bırakma cnm gecmis olsun
Suzii-90 nzlm45 oyle dusunme canim ben bastan beri progestanı fitil olarak kullanıyorum alışıyorsun merak etme cok şükür ki bu enfeksiyonların tedavisi var ilacı var insallah iyi gelir sana da
Nasippp Ummu32 aynen canım ben çatlağı çok takmıyorum aslında kaşınması sorun benim için 😀 eşim hiç takmıyor bilerekten diyorum çok çatladım bişey olmaz olsun nolcak diyor 😂
Ummu32 Nasippp açıkçası bende takmıyorum sağlık olsun ya sağ salim doğum yapalım da çatlağı felen geçtik bizde 😄🥰