Nasippp Suzii-90 nzlm45 Toprakdag Kelebekler Ayse-38 https://hizliresim.com/w7mzRT Kızlar eve yeni geldik nst sonucum batma yürüyünce devam ediyor ebe normal dedi olur bu haftalarda izin verseydim nst den önce direk alttan muayene edecekti izin vermedim zaten ağlıyorum korkudan bide öyle dedi iyice korktum tansiyonum 10/7 çıktı idrarda çok az enfeksyon var dedi dr. Toz ilaç verdi tek kullanımlık
Toprakdag [silindi] 28 den sonra hızlı alıyor canım doktorum hep hafta ilerliyelim diye konuştu kiloya hiç takılıyor ciğer gelişimi önemli dedi. Ciğer geliştirici iğnesen olacak mısın doktorun dedi mı
[silindi] Toprakdag karin cevresinin gelisimini takip edelim dedi. zaten her sey kotu, bir de gelisim geriligi cikmasindan cok korkuyorum. 24.haftada oldum ciger gelistirici, haftaya bir daha olacagim
Toprakdag [silindi] benimki de geride senin haftan küçük biraz yediklerine dikkat et alır canım ciğer geliştirici iğne yapılıyorsa için ferah olsun
karpuzlusodaa [silindi] Bana doktorum çok kilo almasa da olur doğunca zaten toparlıyor serklaj var zaten çok baskı yapmasın önemli olan şey 30 a gelebilmek demişti. Ayrıca 1 haftadan hiç birsey olmaz merak etme millet 2 hafta geriden gelip tamamlıyor. Şekerli yememeye dikkat et bide protein ağırlıklı beslen. İnşallah zamanında hayırlica alırsın kucağına
Suzii-90 Ayse-38 tabiki de canim ayri kalmak istemezsin artik Allah yardimcin olsun insallah bian once sağlıkla alirsin kucağına
Suzii-90 Nasippp canim bisey yoktur sıkıntı etme bizim gibi serklajlilarda normal bence böyle şeyler hayirli haberler ver insallah
MystryYy [silindi] insallah cnm cumlemizn 🤲 evet insan gercekten bu surecte kendi gibi birilerini ariyor sonlari nasıl oldu mersk ediyor umut ariyor bende hep oyleydim. Rabbim hepinizi saglkla kavustursun 🤲
Menekse22 Toprakdag Nasippp Suzii-90 Serum falan verdiler kizlar. Serum yiyince biraz azalır gibi oluyo sonra tekrar artıyor.gecmedi hala daha çok kasilmam var ama eve gönderdiler ilaçlarımı dozunu artirdilat.zaten 6tane adalat içiyordum 8yapti falan.cok korkuyorum bebegi icerde tutmak isterken ilaclarin da zarar vermesinden.sancilarim 100leri buluyor bu arada. [silindi] 32.haftamdayim canim
[silindi] Menekse22 ilaclarin zarari olmayacaktir merak etme, doktorlar oyle bir riski de almazlar. Fayda zarar iliskisine bakip verirler ilaclari merak etme. Insallah 2 hafta daha durur bebisin
Nasippp Menekse22 canım korkma ilaçlar zarar vermez biliyorsun ben sürekli antibiyotik kullandım hiç korkma canım bebeğin içün kullanman şart
Ayse-38 Nasippp onla gecmis olsun canım dikkat et iyice dinlen. Bu arada alttan muayene yaotrmadigina cok iyi yapmışsın
Kelebekler Nasippp iyi olmanıza sevindim canm kendi doktoruna sorma ihtimalin varsa yarın ara ya da mesaj at bilgisi olsun