Kelebekler canim şu yuzden oyle dedim. Arkadasin erken dogum riski var birde serklajliya bende serklajliydim erken dogum yaptim. Serklaj yapilmadan once 2 gun hastanede yattim ve bilgim yok ilk defa nstye giriyorum alttan muayenenin elle oldugunu da bilmiyodum açıkçası. Ilk acil olarak yatısim yapildiginda alttan muayene edicez dediler elle. Bende neden dedim yapmamiz gerekiyo dediler rutin galiba. Bende benim zaten erken dogum riskim var bi sıkıntı olmasin dedim hemşire gayet sert bi tavrla istemiyosan anne bebek ölümünü goze aliyosaniz imza atarsiniz dedi. Bende yapilmasi gerekiyo demekki diye dusundum ve izin verdim bakilmasina. Sonrada serklajdan sinra suyum falan geldi simdi ben acaba diyorum. Hani o alttan muayenede tetikledimi acaba diye cunku bende hunilesmede vardı aciklik yoktu ama. Açıkçası ben erken dogum riski olanlara alttan muayeneyi dogru bulmuyorum. Saglikci ebe degilim ama dedigim gibi yasadigim seyden dolayi bu bende bi travma olarak kaldı ve şimdiki aklım ve bilgim olsaydi yaptrmazdim. Hani belkide onun bi etkisi olmamistr ama yinede hep aklimda acaba mi sorusu kalcak