Suzii-90 Hnfmhmt masallah canim ay sıkıntı olmasinda bu erken doğumlar psikolojimi bozuyor 🥺🙈 38 den önce kimse doğurmasın
Hnfmhmt Suzii-90 vallahi aynen öyle canım. Çok korktum valla içim içimi yedi kalktım gittim en sonunda. Çok şükür her şey yolunda şu 36 olsa geçeydik rahatlardık 😂 insallah hepimiz vaktinde doğuralım 🥰🙏
Nasippp Ikizdeniz aynen canım büyük olsa kucak sorunu falan olmaz daha rahat olunr belki tüp bağlatmak için erken değil mi? Belki soradan yine istersiniz
Ikizdeniz Nasippp ikizler var onunla 3 olacak insllah canm erken aslinda bi daha istemeyiz de bilmiyorum artık dinen de baglatmak iyi degilmis bakalim artik kayinvalidem cok israarcii 😊
Nasippp Hnfmhmt maşallah canım ☺️ Şifa olsun kuzulara bende yemem iyidir ama kızım minyon olacak sanırım 😁
Hnfmhmt Nasippp kuzu bazen önde gidiyolar bazen bi kaç gün geri düşüyolar kafalarına göre takılılıyo bu kuzular 😂 sağlıkları yerinde olsunda kiloları hiç önemli değil. Miadında sağlıkla doğsunlar yeterki 🥰🙏
Nasippp Hnfmhmt aynen canım solunum sıkıntısı olmasın da kiloyu doğunca da alırlar 🥰 sana ciğer geliştirici yapıldı Mı?
Hnfmhmt Nasippp yok kuzum gerek yok dedi doktorum. Erken doğum belirtim yok diye insallahta olmaz 🙏 zaten doğum olacak gibi olursa 24 saat önce yapmak yeterli oluyormuş iğneyi.
Hakikitosunpasa Önlem amaçlı serklaj olan varmı? Önceki gebeliğmde kısalık yüzünden erken Doğum olmuştu. Serklaj sonrası his nasıl oluyor
Nasippp Hakikitosunpasa sanırım ben önlem amaçlı oldum doktorum yapalım dedi yaptık 14. Haftada 35 mm ile oldum
Smctn Nasippp Sağol canım çok şükür aldım minik kızımı kucagima darısı sana olsun inşallah çok güzel bi duygu 😊tarifi yok bu benim bebeğimi diyorum sabaha kadar hiç uyumadan onu izledim Allah’ım herkese bu duyguyu tatdirsin
Hakikitosunpasa Nasippp bende 12 haftalıgım 39 ölçüldü karnımdan 2 doktor önlem amaçlı olsun dedi bugun başka doktora gidicem bakalım ne dicek en son 14. Haftada yapılıyor dimi daha fazla vaktim yok
Suzii-90 Hakikitosunpasa bende 14.haftada 39 mm ile yapıldı canim onlem aldık daha önce 14. haftada suyum geldi ikizlerimi kaybettim senin daha vaktin var cnm 16.haftaya kadar yapılıyor ama 25.haftada da olan var grubumuzda açılmadan dolayi
Nasippp Hakikitosunpasa ileri haftda da yapılıyor canım ama risk konusu artıyor o zmn da rabbim ol sesimi oljyor 2 hafta kadar da takip edilebilir aslında ama birden kısılma olayı var işte 🤦🏻♀️
Toprakdag Hakikitosunpasa 25+2 de açılmam dan dolayı dikiş atıldı tabi önceden bilinen bi kayıp falan varsa erken atılıyor ileriki haftalarda dikiş atılması riskli olduğu için her Doktor yapmıyor…. Serkilaj işleminin erken yapılması daha iyi 👍
Ummu32 Ikizdeniz aynen herkes elinden geleni yapıyor sağolsunlar bende yatıyorum öyle canım Allah senin de yardımcın olsun senin ikizler de olunca biraz daha zor olacak