Gulbeyazk Smctn ohhh maşallah canım evladina sağlıcakla kavuşup iki günde toparlamasın inşallah bitter çikolatanı ve suyunu çok iç atlatmak için çok rahat oluyor
Hnfmhmt Nasippp kuzum bugün oldu şimdi geçti ama sabahları magnezyum içiyorum bida içeyim bari yeterli gelmiyo demek. Baya korktum ama ilk kez oldu bugün
Hnfmhmt Emlyyyyy canım mesela bi oldu baya bir saat sürdü o zaman çok korktum anlamadım da durumu hemen. sonra biraz geçti yine oldu bida olmadı 2 kere olmus oluyo dimi. Hafta buyudukce rahatlarız dedik ama ne mümkün 🙄
Emlyyyyy Hnfmhmt aynen iki kere olmuş oluyor canım ben de 5 6 kere oldu magnezyum sabah akşam içtim canım . Yarım avuç gibi cis heralde canım 😃
Hnfmhmt Emlyyyyy kuzu idrardır o bazen benimde tam boşalmıyo mesane uğraşıyorum sonra tuvaletten sonra fışt diye geliyo. Yarım avuc kadar falan dimi.
Hnfmhmt Emlyyyyy bende doktoruma diyimde magnezyumu arttırayım bari. Bencede çiştir o bende ilkte hep korkuyodum sumu diye ama mesaneyi boşaltamıyoruz bide biraz zorluyoruz o ucunda kalanda sonra geliyo canım 😂😂🙈🙈
Hnfmhmt Toprakdag yok kuzum bana hiç kasılma için falan ilaç vermedi doktorum 30 dan sonra progestan hapı iğneyide kestik. Şuan sadede magnezyum kalsiyum bide balık yağı kullanıyorum o kadar. Sayıcam artık bakalım insallah bida olmaz ya korkuyo insan