minikbebeklerim hay allahım bazı doktorlar sağlam bebeği öldürücek iyiki gitmişşin canım iyiki bende kendi doktorum 15.haftada 21mm olunca panik yaptı beni seruma iğneye falan gönderdi geldiğimde dikilmesi gerektiğini bunun iyi yada kötü sonucu olabilir demişti bende yeterki dikiş olsun dedim oda dotenç doktora randevu almış ben dikemem elim yatkın değil dedi hem perinotolog bu işlemi yapsın dedi gittik ve kanama varken dikildi kanamam hiç durmadı burda serklaj sonrası benm kadar kanaması olan yoktur heryer battı sanki birini kesmiş gibi beni uyanınca 15dk sonra gönderdiler ne serum iğne ağrı kesici hiç birşey vermediler sadece pruloton ve dupbaston , antibiyotik verdiler 3.5saat araba yolculuğu yaptım serklajlı halimle evime geldim yolda 3kere diktirdiğim doktoru eşim aradı durdu allahım canımı al dedim ben hayatımda böyle işlem görmedim normal dediler şansım dı bu haftama geldim bir gün bir hastanede yatabilirdim ilk bebeğim nazlı kızım diyorum hep dua ettim belki onlar beni güçlü tuttu doktorum normal gebeyle aynı tuttu ayda bir gidiyorum onlar gibi görüyor ama riskliyim