Baybymucize benim hem açılmam vardı kese çıkmıştı bebeğin kafasını saçını bile gördüm demişti kendi doktorum. Hemde enfeksiyon vardı. Şimdiki doktorum daha önceki doğumumu yaptırmıştı ama bu kez pahalı bir hastanede olduğu için gitmek istememiştim başka bir doktora gidiyordum. Gittiğim doktor kendisi serklaj yapamayacağını söyleyip üniversite hastanesine gönderdi orada iki Prof. Baktı bebekte beyninde iki taraflı kist kalbinde parıltı gördüler bana kimse biley demiyordu ama onlar bebek zaten sağlıklı değil düşmeye başlamış diye serum takıp bir gece düşük yapmamı beklettiler. Sonraki gün bunları öğrenince ağlayarak çıktım ve ve kadar pahalı olursa olsun deyip kendi doktoruma gittim. Ultrasonla bakar bakmaz sandalyeyle ameliyathaneye gönderdi beni. Keseyi içeri iteceğiz patlayabilir hemde enfeksiyon var aslında %10 ihtimal başarılı olunur ama ben inanıyorum %99 sorunsuz geçecek deyip bayılttılar beni. Yarım saat geç kalınsaydı çoktan düşük yapmıştın tam zamanında geldin dedi. Çok şükür ki bebeğimle görecek günlerimiz varmış inşallah sağlıklı doğduğunuda göreceğiz. Kalbinde ve beynindeki kist kayboldu çok şükür