Annem42 benim cuma akşamı saat 2.30 da suyum geldi hemen hastaneye gittim suyum hep gelmeye devam etti 8 tane depend kullandım. Cunartesi öğlen Saat 12 de doğum yapıncaya kadar hep suyum gelmeye devam etti. Normal sancılarım saat 9 da sıklaştı ama 11 e kadar normal denedik ama doğuramadım mecburi sezeryan oldum. Siz de ihmal etmeyin suyunuzdur o gelen

Nurmine aynen canım suyummus yatsm yapıldı kndi sancım gelmzse fitille bslycklrms

Annem42 ılk doguma 2 cm acılmayla baslamıstım ben suyum gelınce sancı da acılmada hızlı olmustu ınsallah sag salım atlarıız kolay bı sekılde

Annem42 her dogum bır olmaz dıyor doktorlar bakalım hayırlısı kolay bı sekılde atlatırız inşallah

Annem42 bilemedim canım benim suyum geldiği için doğumumu başlattılar

Annem42 devamlı gittigin doktorun yokmu ultrasyondan filan bakmadılarmı suyu ne durumda die

melay1997 devlete gıttgm için kim denk gelrse gzktm bugun bktılr normlmiiş

Annem42 rabbim yardımcın olsun sağlıkla kavuşun inşallah çok sinirlendim ya birde bu durumda sizi eve gönderdiler ya bişey olsaydı insan hayatı bu kadar mı ucuz allahtan başka hastaneye gittiniz allah korumuş ya