Annem42 devlette pandemiden dolayı zora sokuyorlar, uğraşmak istemiyorlar işlerine geldi. Durumun varsa lütfen hemen özel hastaneye git riske atılacak bir durum değil bu.

Annem42 canım benim suyum da az gelmişti ilk başta 3 saat hiç sancım olmadı. Sonra hafif hafif olmaya başladı 3 saat sonra doğurdum.1 cm açıklıkla gitmiştim açılmam çabuk oldu. Dikkat et bence bidaha git baksınlar.

Cramel geldm cnm yttm hstanye sancım yok resmn sabaha kadar sancı cktm smdi hiç yok biranönce olur ins

Annem42 acıklık var mı canım dun bnde nst de sancı cıktı acıklık yok diye gerı geldim hastaneden sımdılık hıc sancım fılan yok

Annem42 benim cuma akşamı saat 2.30 da suyum geldi hemen hastaneye gittim suyum hep gelmeye devam etti 8 tane depend kullandım. Cunartesi öğlen Saat 12 de doğum yapıncaya kadar hep suyum gelmeye devam etti. Normal sancılarım saat 9 da sıklaştı ama 11 e kadar normal denedik ama doğuramadım mecburi sezeryan oldum. Siz de ihmal etmeyin suyunuzdur o gelen

Nurmine aynen canım suyummus yatsm yapıldı kndi sancım gelmzse fitille bslycklrms

Annem42 ılk doguma 2 cm acılmayla baslamıstım ben suyum gelınce sancı da acılmada hızlı olmustu ınsallah sag salım atlarıız kolay bı sekılde

Annem42 her dogum bır olmaz dıyor doktorlar bakalım hayırlısı kolay bı sekılde atlatırız inşallah

Annem42 bilemedim canım benim suyum geldiği için doğumumu başlattılar

Annem42 devamlı gittigin doktorun yokmu ultrasyondan filan bakmadılarmı suyu ne durumda die

melay1997 devlete gıttgm için kim denk gelrse gzktm bugun bktılr normlmiiş