• Gebelik
  • Hamile kaldığın kilo nedir 🤪

Maysadmr bende 89 kilo ile hamile kaldım 13. haftamdayım daha hiç kilo almadım. İlk öğrendiğimizde doktoruma sordum kilom hamileliğim için riskli mi bir diyetisyene başvurmam gerekir mi diye kilon problem değil aşırı derecede bir kilon yok gebelik için ilerleyen zamanlarda kilo alımına göre gerekirse ben yönlendiririm diyetisyene dedi. Bende kilo verip hamile kalmak istiyordum ama nasip olmadı 😁

63 kg ile hamile kaldım . Bulantıdan 61e düştüm, 4. Aydan sonra beslenme şeklimden dolayı hızlı kilo alıyordum ki şekerim çıktı🙄 diyetle birlikte kilo almam durdu şu anda 31+5 71 kiloyum

Maysadmr 65 le hamile kaldım şuan 66 yım 28 haftalik hamileyim

Bgs ay bende 54 le kaldım 17. haftamda 60 kiloydum şimdi 21+5deyiz 65 kiloyum 🙈 yolun sonu ne olacak bilmiyorum 🤰

• Bgs bunu yanıtladı.
    • Bgs bunu beğendi.

73 le hamile kaldım şu an 25 haftaligim 81 kilo olmusum😂🤷‍♀️

Maysadmr 1 hamileyiken 40 kg den 99 olmuştum 2 hamilelikte 54 kaldim shimdilik 30 haftalikis ikiz hamile75 kiloyim

Maysadmr umarım sorunsuz bir dönem olur senin için, bende 58 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum daha 12 haftadayim böyle giderse ciddi kilo alırım 🙈🤣🤣

Ght bende aynı ya ama eksilme yok artış var 😹

• Ght bunu yanıtladı.

69 la hamile kaldım 62 kiloya kadar düştüm şuan 72 kiloyum yani 3 kilo almışım 33+5 haftalığım mide bulantısı hiç olmadı yeme içme çok çok iyiydi hiç sıkıntı yaşamadım

Maysadmr ben 96 kiloyla kaldım 🤪1 aylık hamileyim ve 9 ay boyunca 7 kilo almam lazımmış

Ght bende 100 kilo ile hamile kaldım bakalım daha 6+1 im umarım bende kilo almam hatta veririm senin gibi