Hamile kaldığın kilo nedir 🤪
Kardelenyigit bende 53 ile hamile kaldım 26 hafta 60 kiloyum 🙈 verdiniz mi kiloları acaba 😂
Maysadmr bende 89 kilo ile hamile kaldım 13. haftamdayım daha hiç kilo almadım. İlk öğrendiğimizde doktoruma sordum kilom hamileliğim için riskli mi bir diyetisyene başvurmam gerekir mi diye kilon problem değil aşırı derecede bir kilon yok gebelik için ilerleyen zamanlarda kilo alımına göre gerekirse ben yönlendiririm diyetisyene dedi. Bende kilo verip hamile kalmak istiyordum ama nasip olmadı 😁
Maysadmr 70 kilo ile hamile kaldım. Şu an 40+0 hafta, 85 kiloyum😌
63 kg ile hamile kaldım . Bulantıdan 61e düştüm, 4. Aydan sonra beslenme şeklimden dolayı hızlı kilo alıyordum ki şekerim çıktı🙄 diyetle birlikte kilo almam durdu şu anda 31+5 71 kiloyum
73 le hamile kaldım şu an 25 haftaligim 81 kilo olmusum😂🤷♀️
Maysadmr umarım sorunsuz bir dönem olur senin için, bende 58 ile hamile kaldım şuan 62 kiloyum daha 12 haftadayim böyle giderse ciddi kilo alırım 🙈🤣🤣
69 la hamile kaldım 62 kiloya kadar düştüm şuan 72 kiloyum yani 3 kilo almışım 33+5 haftalığım mide bulantısı hiç olmadı yeme içme çok çok iyiydi hiç sıkıntı yaşamadım
Maysadmr ben 96 kiloyla kaldım 🤪1 aylık hamileyim ve 9 ay boyunca 7 kilo almam lazımmış
Maysadmr ben 83 le basladım 35+5 deyim 88 kiloyum
Ght bende 100 kilo ile hamile kaldım bakalım daha 6+1 im umarım bende kilo almam hatta veririm senin gibi
86 kiloyla hamile kaldım 17+5 teyim 81 kiloya düştüm 😅