• Gebelik
  • Hamile kaldığın kilo nedir 🤪

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

ebrureyhan Bende hangi marka alsam diye düşünüyorum almışken boşa almak istemiyorum yamuna alsam ama cok pahalı daha ucuza aynı işlem gören olur mu diye bakıyorum. Tabikide yazarım🌸

56 kiloyla hamile kaldim simdi 27 haftalik hamileyim 60 kilo.ben cok sukur fazla kilo almam hamilelikde

Demircisulee 60 kiloda sabit kaldım kuzum göbüşte eşlik ediyor tabi 😂ama rahatsız edecek kadar değil birde basenler biraz genişledi ister istemez ama baktıkça onlar bile mutluluk veriyor gerçekten korse işte ne bilim çatlak geçirici krem kullanmak istemedim onlara baktıkça tuhaf şekilde mutlu oluyorum kızımın en güzel izleri diyorum🥰

Maysadmr bence de düzenli ve dikkatli yedikten sonra hiçbir sıkıntı olmaz ama canının çektiği şeyleri de yememem lazım diyip zora koşma kendini tadına bak yine de

ozgeetpc valla bu söylediğime pişman olur muyum bilmem ama keşke mide bulantılarım bitip gitse de iştahım artsa😂

Dmlkrts gerçekten öyle ilk heyecanla çok yemiştim nedense bebek beslensin diye meğer gerek yokmuş. bilinçlendikçe ölçülü yemeye başladım. Sağlıkla gelsinler de kilo dediğin verilir. Doğru diyorsun valla

Maysadmr yoo aslında ilk hamileligime göre hiç yaşamadım desem yeridir ama ne bileyim