kardelen214 dthealthy canım naptın testi at bazen çok ince gölge oluyor görünmüyor dikkatli baktın mı
kardelen214 dthealthy Google a ımg yukle diye yazıp aranıp ilk çıkan sekmeye girip sonra ing yukleyip ardından altta copy var link kopyalanıp buraya yapıştırılacak
Tezcansadulla dthealthy bilmezmiyim insani icten icten yipratiyor da ama bakalim hayirlsii onumuzdeki ay insallah cnm sogan kurunu de deneyelim bakalm
Happybsrn dthealthy yumurtlma sonrası 14 ve 17 gün arasında adet görülmesi beklenir inşallah vardır 🙏
Cigdm Hilal91 Hadi inşallah canım benimde akıntıdan baksa bı belirti yok zaten çok sitresliyim bu aralar sanmıyorum o yüzden
Hilal91 Cigdm valla bende sinir stres ne ararsan var canım hergün eşime çatıyorum artık okadar geriliyorum ki olmuyor diye 😣
Cigdm Hilal91 benimde lanet kaynanam bizde bizi bosatmak için eşimi doldurmak için elinden geleni yapıyor eşimde tabi onun oğlu olduğunu hep belli ediyor uğraşmaktan bıktım hergun sitres hergun sinir bendede
kardelen214 dthealthy @Tezcansadulla @blueberyy00 @Deletedmom360 @Sermec @minikcivcivim kızlar yukardaki fotografaki teste bakabilir misiniz dthealthy burdaki fotoda ikinci silik çizgi var mı farklı gözlerle bakalım arkadaş yapmış
blueberyy00 kardelen214 canım göremedim ya sanki belki canlı duruşunda vardır çünkü ışığa göre daha net görünebilir
Tezcansadulla Cnm bazi testler resimde ckmiyor ama bakinca oluyor insallah vardir yarin sabah erken gebelikle tekrarlasin bakinca bende goremedim ama belki erkendir daha test icin