Cigdm Tezcansadulla bende 9. Günü gelsin catlamadan sonra yapmaya basliyacam vallahi varmı diye dayanamam ben 😊😊
Tezcansadulla Cigdm valla cnm 7-6 gun varken yaptm hep negatifti sabah yine yaparim buyuk ihtimal ama sonuc degismez
dthealthy Bende ayın 12 sinde yaptım çatlatma iğnesi 10.günde gebelik testi yaptım negatifti ama erkendir diye düşünüyorum henüz yapmadım daha bugün 12.gün adetim 29ekim
Tezcansadulla dthealthy benimde adetim 28-29 ekim catlamanin 9. Gunu ve negativ adete son 5 kaldi bakalm benim femera ile kendisi catliyor catmalama ignenin 12. Gunu ogrenmistim oglumu 5.5 yasinda suan hazirandani kimyasal gebeligimi de catlamanin 12. Gununde ogrenmistim bakalm hayirlisi
Cigdm Tezcansadulla canım yaşayan bebeginin beta hcg si kaçtı ogrendiginde ben kimyasal olduğu ay 13. Gün beta hcg 9 su bı etgisi varmı dahami fazla olması lazımdı değerin
dthealthy Tezcansadulla anladım peki kan testinde mi öğrendiniz yoksa gebelik testinde mi eczaneden aldığınız
Tezcansadulla dthealthy gebelik testiyle erken hassas pahali ucuz testlerin hepsini yapmistim hangisi dogru diye hepsindede cikti cnm olunca hepsinde ckio 5 euroluk testte de cikti 20 euroluktada olunca her sekilde ckiyor
Kubra_6 Bende 4 kasımı bekliyorum. Soğan kürünü falan yaptım. Yumurtlama günlerini değerlendirdik beklemedeyim. Adetime 10 gün var ama kasıklarımda ağrı var anlayamadım 🥴
Tezcansadulla Cigdm temuzda yasadigimdaki cikti canim testlerde hepsi vardi benim bu aykiler negativ bugun ovulasyonun 9. Gunu adete son 5 ama temuuzdakini de ovulasyonun 12. Gunu adete 2 gun kala ogrenmistim
Tezcansadulla Cigdm simdi oglum 5,5 yasinda onuda 12. Gun ogrenmistim ovulasyonun yani en net ozaman tek cevap var veya yok
Cigdm Tezcansadulla aynen öyle oluyor ama biz 9. Günden sonra sanki günler duruyor gibi hep test yapıyoruz dayanamıyorum paralar hep testlere gitti
Tezcansadulla Cigdm bendede oyle canim malesef adete 7 gun kala basliyorum ben 3 gundur negatif bakalm doktorun tavsiyesi sali yapmam ama durduramiyorum ki kendimi gozlerim sasi oldu valla cizgi aramaktan 😂
kardelen214 dthealthy canım naptın testi at bazen çok ince gölge oluyor görünmüyor dikkatli baktın mı
Tezcansadulla dthealthy bilmezmiyim insani icten icten yipratiyor da ama bakalim hayirlsii onumuzdeki ay insallah cnm sogan kurunu de deneyelim bakalm