Tezcansadulla dthealthy cnm ilk idrarinla yap ve erken gebelik olsun cunki daha hassaslar kac gun var adetine benim son 4 gune kadar negatifti bu dun zor gorluyordu bugunde bu sekilde paylasiyorum varmi yokmu bilmiuorum 🙄
dthealthy Tezcansadulla sankim var gibi ya seninki 🙈🙈ya benim adetim düzensiz bugün iğnenin 15.günü yani 29.gün
blueberyy00 kardelen214 canım göremedim ya sanki belki canlı duruşunda vardır çünkü ışığa göre daha net görünebilir
Cigdm Tezcansadulla catlamanin üstünden kaç gün geçti hiç sonradan bile çıkan silik çizgi çıkmasını 6gun kala
Cigdm Hilal91 benimde lanet kaynanam bizde bizi bosatmak için eşimi doldurmak için elinden geleni yapıyor eşimde tabi onun oğlu olduğunu hep belli ediyor uğraşmaktan bıktım hergun sitres hergun sinir bendede
Tezcansadulla Cigdm oyle cok zor canim allah islah etsin oylelerini sanada cok sabir diliyorum gercekten zor esten bitiyor hersey ama bizimkilert tirt 🙄
Cigdm Tezcansadulla var canım hepsindede çıktıysa sen bı yarın kan ver benimde bugünü sayma 7 gün kaldı 😁😁bakalım hayırlısı belirtin varmı canım bende akıntı dışında hiç birşey yok