ahsenvera21344 Calarsaat Rabbim a işini göstermesin bacım Ecmel Vera Ismi çok güzel Bende Eğer kızım olursa ismimi Ahsen Vera koymayı düşünüyorum Ecmel Vera ile aynı anlama geliyor.. En güzel Takva Demek.. Tabi daha cinsiyetimiz belli değil
Calarsaat ahsenvera21344 Maşallah Rabbim size bağışladın inşallah adıyla yaşasın prenses Allah razı olsun canım benim 🥰🙏
Calarsaat Xxz bende havlusunun içine eldiven şapka içine kısa kollu tulum dışına tulum koydum o kadar kuzum başka bişey koymadım
Leylaaa38 Calarsaat hayırlı olsun öncelikle🥰 allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🤲🏻 Yurtdışında oturduğunuzu okudum.. nerede oturuyorsunuz? Bende Almanya dan geliyorum 😊
sinemkumandanveren Cesurun_annesi merhaba yeni doğum yapmış biri olarak ebe sizden Bebek kıyafet istegidi zaman doğumdan cikince gitmek için ne verdiniz neler koydunuz ?
Calarsaat sinemkumandanveren canım ben üç ayrı havlu hazırladım her havlunun içine dışına giyeceği zıbın içine giyeceği kısa kollu ayaksız zıbın eldiven şapka bunlar yeterli havluyla beraber verdi eşim valizden çıkarıp
Gizemtsn1 Calarsaat allah anneli babalı büyütsün inşallah bende epidural istiyorum şimdi okuyunca korktum çok ağrı oluyor mu :(
Calarsaat Gizemtsn1 canım epidural çok iyi bişey hiç bir zorluğu yok acı ağrı hissetmiyorsun ama benim doğumum çok zor oldu bebek gelmedi kesik attılar kızımda içerden çok yırttı
020320_ Günaydınnn 38 haftalığım çatı muayenesi çok can acıtıyor mu nasıl oluyor yazar mısınız 🤦♀️ Birde doğumda oda süsleme vs yasak mi sizlerde de
Calarsaat 020320_ ben süslemedim kuzum kimseyi almıyorlar zaten hastaneye gerek duymadım izin verirlerdi herhalde hiç sormadım çünkü
Jjbvgvv Calarsaat Rabbim hayırlı evlat etsin kuzucugunu inşallah ismi ile yaşasın çok güzel ismi var🥰🥰
Mhtpsahn_53300 Calarsaat Allah bağışlasın rabbim sağlıkla, sıhhatla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza artk 🙏🙏🙏
Melike145334 Calarsaat canım hayırlı olsun ilk doğumumda popoma kadar dikiş vardı ve afedersiniz dıkerlerken ellerını makatıma sokup çekerek diktıler sezeryan yapanlar benden önce ayaklanmıştı bılırım o acı ve zonklamayı nasıl inlıyordum ağrıdan
Calarsaat Melike145334 bende öyleyim yürüyemiyorum idrarımı yaparken ölüyorum resmen ne kadar sürede geçti çabuk iyileşmesi için bişey yaptınız mı ?
Aysel112233 Allah analı babalı büyütsün bahar insalllah yaşı uzun bahtı açık olsun kuzunun darısı benim başıma