Calarsaat 020320_ ben süslemedim kuzum kimseyi almıyorlar zaten hastaneye gerek duymadım izin verirlerdi herhalde hiç sormadım çünkü
Calarsaat Melike145334 bende öyleyim yürüyemiyorum idrarımı yaparken ölüyorum resmen ne kadar sürede geçti çabuk iyileşmesi için bişey yaptınız mı ?
Melike145334 Calarsaat antıbıyotıkleırmı duzenlı içtim bırde eczaneden bır solüsyon yazmışlardı onla sılıyordum hafıf 15 günde anca rahat ettım kabız olmamaya bak
Calarsaat burcu60 çünkü kızımın kafası çıkmadı daha fazla kalıp nefessiz kalmasın diye kendisini yukarı ittiriyordu kızım
Leylaaa38 Calarsaat hayırlı olsun öncelikle🥰 allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🤲🏻 Yurtdışında oturduğunuzu okudum.. nerede oturuyorsunuz? Bende Almanya dan geliyorum 😊
Calarsaat gulnur_02 teşekkür ederiz Vera nazım Hikmet’in sevdiği kadındı Ecmel i de sanırım İnstagram da denk gelmiştim ikisini çok yakıştırdım
Calarsaat Melike145334 ben hamilelikten bu yana movicol diye bi ilaç kullanıyorum kullanmaya devam etmemi söylediler kabız olmamam için
Nrykml Calarsaat çok geçmiş olsun Rabbim size ve bebeğinize uzun ömürler nasip etsin . Bisey sorucam tetenoz aşılarınızı kaçıncı haftalarda vurdunuz