Ezgim 41+2 de kizimi doğurdum zorunlu sezeryan oldu 30 saat sanci dan sonra acilmam ilerlemedi ikinci dogumum 38+6 da oldu simdi ucuncuye gebeyim bunada 38+4 e gun verdi doktorumuz son 11.gun ins🙏
Tatlisannedilekk Lavinya07 evet normal doğum yaptım, suni sancı benim açılmamı hızlandırdı 6-7saatte doğurdum
Lavinya07 Tatlisannedilekk ne güzel pozitif bir doğum çok uzun olmamış ve suni sancı ile normal doğum olmuş çok sevindim 🌸🙏
Esmaemir17 Lavinya07 ilk doğumum 38+0 geldi.İkinci bebeğim 40+3 geldi.Bu seneki bebekler geç geliyor😁
Lavinya07 Esmaemir17 38+0 da gelen bebişiniz için özellikle erken olsun diye bişey yaptınız mı😊 yoksa bir anda mı geldi
Ezgim Lavinya07 amin canim insallah butun bebek bekleyen annelerde miniklerini alsin saglikla sihhatle kucaklarına 🙏
YaseminNurcanSu Lavinya07 Ben kendi mi 40 haftalik biliyodm Son Adet Tarihine gore arastirmaya sevk yaptilar doktr ne 40 i 42 haftaliksin dedi 2700 dogdu kizim canm zor bi surecti gecmek bilmedi simdi de 34 haftalik hamileyim. Baklm bu hanimefendi ne zmn glcek dun cok sancim vardi nst de 😊
Esmaemir17 Lavinya07 öncesinde bayram tatili oluğu için eşimle baya bir yürümüştüm.2 saat aralıksız yürümüştük.Eve gelince akşam saatinde sancım başladı sabah hastanaye gittiğimde 6 cm açılma olmuştu.Okadar yürümeye dayanamadı geldi kuzum😂😂