Ezgim Lavinya07 amin canim insallah butun bebek bekleyen annelerde miniklerini alsin saglikla sihhatle kucaklarına 🙏
SerpilAVCI Lavinya07 ilk bebeğim tam 35.haftaya girdiğimiz gün doğmuştu erkenciydi oğluşum. Şimdi 18 aylık kocaman oldu. Şimdi de 36+5 kızıma hamileyim 38 i zor bulur gibi geliyor belirtiler başladı. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi.🤲🏻🤲🏻
SerpilAVCI Lavinya07 belde ve kasıkta sancım var,önceden sancı sağ bacağıma vurur iken şimdi sola vurmaya başladı. Ayıptır söylemesi kabızlık çekiyorum bebek aşa baskı yaptığı için. 3 gündür kusuyorum vücudum tepki vermeye başladı canım
Sinemcetin20 Lavinya07 evt cok sancim vardi 1gun tutabildm karnmda doktor cikamazsn dikslern patlicak dedgi halde hastneden eve geldim belki geçer agrım diye ama gecmedi sabaha kadr sancim oldu smdide bu lanet virüs yuznden yavrumu göremiyorum dokunamıyorum icim aciyo yaniyo
Lavinya07 Sinemcetin20 sabırlı olmaya çalışın inşallah atlatacaksınız bu dönemi. 🤲 kaç kilo doğdu bebeğiniz ?
Semxe 4 ay önce 41. haftalıkken acil sezaryen ile doğum yaptım 😄 gelmek bilmedi anlamsız bir şekilde suyum da bitmişti, bebekte kiloluydu tehlikeye atmak istemediler 🤭
Ozgebyr Lavinya07 bugün 39+0 oldum yalancı sancım bile yok hiç bi belirti yok bende korkuyorum suni sancı ve sezeryandan
Lavinya07 Sinemcetin20 2 kilonun üstünde ise problem olmaz diyorlar genelde en azından acil bişey olursa emin ellerde öyle düşünün 🙏 allahım sağ salim kavuştursun sizi 🤲
Sinemcetin20 Lavinya07 allh razi olsun cok sagolun yarın ogrencem bakalim neden kaliyo nezmana kadr kalcak vs insallh iyi şeyler duyarım