Mirazannesi Ahsentas ben de spinal sezeryan olacam normal doğumla farketmiyor tüm doğumlar aynı ücret dediler tabi 1 gece yatış fiyatı
Mirazannesi Selcanecrinn bel fıtığım var üstüne kalça kırığım var çok zorlar dediler bende riske atmak istemedim kendimi normale hazırlamıştım aslında doğum koçu bile tutmuştum ama maalesef
Selcanecrinn Mirazannesi hayırlısı olsun önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı bende kızımı normal doğum yapmıştım ama bu gidişle oğlumu sezeryan yapacağım cumartesiye kadar gelmez ise
Tugbaoztrkmn Mirazannesi Sencann arkadaşın indirimi vardı bizimde var 2hafta önce sezeryan 2400+250 covid testi için verdi fiyatlar artmış o zaman
Hercai Tugbaoztrkmn covid testini ne zaman yapıyorlar aceba ben akşam sabah bekliyorum Rengin hanıma gidiyorum test söylemedi
Eliff66 Mirazannesi bende medicana gidiyorum canim doğumda orda olcak ama fiyatlar artmış 🙄🙄 sormamıştık haftaya kontrolüm vardi soracaktim öğrenmiş oldum
Sencann Eliff66 biraz önce medova ile görüştüm canım 3200 TL covid testi de dahil…. 160 TL de muayene dedi ben sanırım orda doğum yapıcam gerçi daha 60 günüm var fiyatlar değişir mi diye sordum şu an için öyle bi zam söz konusu değil dedi
Eliff66 Mirazannesi hikmet karabacak canim 28 29 kasım.gibi dedi Dodkor artik hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Mirazannesi Eliff66 amin canım inşallah sizede az kalmış daha önce doğum yapanlar yazsaydı keşke anestezi doktorunu merak ediyorum açıkçası hemşireleri nasıl memnun kalan oldu mu
Mirazannesi Hercai doğum günü sabahı yapıyorlar bugün anestezi için kan verdim 1 ay önce covid testini kandan yapıyorlardı şimdi ise burundan yapıyorlar umarım çok acıtmaz 😒
Eliff66 Mirazannesi canım 15 gün once bi arkadaş doğum yaptı belki okadr bile olmadi covid testini kanda yapmışlar ınslah değişmez
Selcanecrinn Mirazannesi anestezi için ne kanı verdiniz acaba bide covid testi kandan demişti Nil hanım geçen hafta oda mi değişmiş