Mirazannesi Hanımlar bugün kontrolüm vardı haftaya salı günü doğum kararı aldık doktorumla Konya medicana da doğum yapanlar dan bilgi almak istiyorum
ikibebeliana Mirazannesi ben geçen yıl temmuzda yaptım bu yılda aralıkta yapacam 🤣 ama normal doğumdu
Eliff66 Mirazannesi bende medicana gidiyorum canim doğumda orda olcak ama fiyatlar artmış 🙄🙄 sormamıştık haftaya kontrolüm vardi soracaktim öğrenmiş oldum
Tugbaoztrkmn Mirazannesi Sencann arkadaşın indirimi vardı bizimde var 2hafta önce sezeryan 2400+250 covid testi için verdi fiyatlar artmış o zaman
Selcanecrinn Tugbaoztrkmn bebek için hastane çıkış seti verdi mi arkadasiniza bebeğe tulum giydiriyorlarmis ama Medicana da yapiliyormuymus biliyormusunuz
Mirazannesi Tugbaoztrkmn Nil okura gidiyorum anestezi doktorunu merak ediyorum siz normal mı olacaksınız
Mirazannesi Sencann daha geçen hafta 3250 di bugün öğrendim ki 4250 olmuş covid testi dahil zam yapmışlar herşeye muane ücreti 180 olmuş nst 30 TL olmuş
Selcanecrinn Mirazannesi ne zaman sordunuz ben geçen hafta sorduğumda 3250 idi bende Nil okura gidiyorum
Mirazannesi Selcanecrinn benim 2 deydi randevum sizede az kalmış hadi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Mirazannesi Ahsentas ben de spinal sezeryan olacam normal doğumla farketmiyor tüm doğumlar aynı ücret dediler tabi 1 gece yatış fiyatı