Tugbaoztrkmn Eliff66 Hercai ay inşallah ben sezeryandan çok zaten o sürüntüden korkuyordum 😏 benim doğum Ocak ortası gibi daha var bakalım
Ahsentas Be Mirazannesi benim doğumum martda o zamana kadar artar mı ki birdaha. Doktorumuda çok seviyorum bırakmak istemiyorum
Ahsentas Mirazannesi arkadasımın yengesi nilde sezeryan oldu 1 ay önce cok memnun kaldı herşeyden ayrıyeten benim teyzemde ilk sezeryan sonra normal yaptı renginde o da cok memnundu
Eliff66 Tugbaoztrkmn bende aynı canim kasımın 28 29 gibi benimde dogumum test çok korkuyorum allalh yardimcimiz olsun ınslah
Sencann Eliff66 biraz önce medova ile görüştüm canım 3200 TL covid testi de dahil…. 160 TL de muayene dedi ben sanırım orda doğum yapıcam gerçi daha 60 günüm var fiyatlar değişir mi diye sordum şu an için öyle bi zam söz konusu değil dedi
Zngn0435 Sencann Benim de 80 günüm var Doğuma. Siz hastanenizi değiştirmeyi düşünüyor musunuz?Bir de doktorunuz kimdi?
Eliff66 Sencann hayırlı doğumlar olsun canim ınşallah sağlıkla al kucağına bende medicana da yapacam inşallah Allah nasip ederse baştan beri oraya gidiyorum doktorumdan memnunum sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun
Eliff66 Sencann medicana doğum Fiyati artmış diyolar be henüz sormadım doğum yaklaşınca dokdor değiştirile biliyonmu canim
Sencann Zngn0435 ben medicanaya gidiyordum da Nil hanıma doğum fiyatları çok artmış burda okudum o yüzden medova Azer hanıma gitmeyi düşünüyorum fiyat uygun
Zngn0435 Sencann Ben de Rengin Hanıma gidiyorum dediğiniz gibi çöm arttığı için ben de şu an alternatif arıyorum