D2147 inşallah sağlıcakla ağrısız bir şekilde kucağınıza alırsınız 🤲

D2147 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun bebeğinize

D2147 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻 Şimdiden çok tebrik ederim🌸

Sedagb Allah razı olsun. Küçük Kızım doğdu. Sağ salim çok şükür. Şimdi teyzesinin kucağında uyutmaya çalışıyoruz onu. 🙏🏻

D2147 bende bugün sezeryan oldum oğlusum sağlıkla geldi Allahın izniyle ama yürümek ne kadar zormus çok zor kalkiyorumm

Mervelsmet ben saat 7 gibi çıktım ameliyattan. İlk yürüyüşe hep zor diyorlardı. O yüzden hazırlamıştım kendimi. Ama gerçekten zor. Daha 10 dk önce ilk yürüyüşü yaptım. Çok kötü oldum. Ama yürüye yürüye açılacak inşallah. Rabbim yardımcımız olsun. Allah bağışlasın inşallah.

Hayırlı ugurlu olsun insallah saglikli evlat olsun Allah bir an once bizimde kucagimiza almsyi nasip etsin sağlıkla. Size de cok gecmis olsun

Momster Çok teşekkürler. Allah razı olsun. Allah en kısa zamanda kavuştursun inşallah 🙏🏻

D2147 salı günü doğum yaptım ve hala desteksiz kalkamıyorum çok zorlaniyorum oturup kalkarken ne zaman geçecek acaba kaç güne en azından kalkıp oturabilsem 😔😔

Mervelsmet Ben de salı günü saat 18-19 arası sezaryen oldum. Bugün biraz iyi hissediyordum kendimi. Ama oturup kalkmak, tuvalete gitmek hala işkence gibi. Yürüyüş yapıyor musunuz siz?

D2147 ah sorma hemde ne işkence tek başıma kalkamıyorum oturamıyorum o kadar çok açıyor ki canım, evde ne kadar yürüyebilirsem iste tuvalete kadar falan canım aslında uzanırken oturuken hiç ağrım yok hareket etmedigim sürece ve pazartesi kontrolüm var nasıl olacak bilmiyorum😔😔

Mervelsmet bnde ayniyim persembe oldm szeryan cok zorlaniyorum ilk sezeryanim yatarken saga sola donup yatabiliniyormu acaba merak ediyorum deneyemiyorum bile cok canm yaniyor dikis yerim biber surmus gibi yaniyor

Sukut66 ben salı olmuştum ben bile hala kendim kalkıp oturamıyorum canım nasıl olcak bilmiyorum insana hiç geçmeyecek gibi geliyor bebeğimi görünce geçiyor acım ama her şeyi tek yapmak istiyorum 😔

Mervelsmet aynen hic gecmicek sanki hep yarim kalacak gibiyim ben daha bebegimide alamadim yogun bakimda o olsa teselli ederdim belki kendimi