gulumse0611 hhb53 ay evet ya aniden tuvaletim geliyo işte ozaman o tuvalete kadar yürümek zülum oluyo resmen sancı oluyo yapınca geçiyo 🙈
Humaninannesi20 Sağlıkla kavuşalım inşallah 🤗 Ben de 30 ekim günü sabah saat 8 buçukta sezaryene gireceğim nasipse
gulumse0611 hhb53 bnmkide öyle ama hala emin olamadım cesaretim yok gibi tanaiyonumda hemen düşüyo bakalım nolcak yaşamadan bilemiyo insan demi
hhb53 gulumse0611 Tabi ki hakkında hayırlısı olsun canım. Bebekleri göreceğini düşün ben o yüzden çok istiyordum belden uyusturmalı doktorda dogru secim yaptın deyınce daha cok cesaretim geldi
SKelebek hhb53 sağlıcakla al kuzum. 37+5 erken değil mi. bende diyorım doktoruma ama 38+ ….. diyor 🤷🏻♀️
hhb53 SKelebek Canım ikizler birde artık kese aşağıda ben erken gelmemelerine şükrediyorum. Sizinkide mi ikiz ?
gulumse0611 SKelebek ikiz için 37+5 mükemmel ve mucize heleki tek yumurta ikiziyse 💜 inşallah sorunsuz alınan tarihte gelir şekerpareler 😍🌸🌸🌸
gulumse0611 hhb53 biliyorum biliyorum ikimizinde aynı aramzda iki hafta var ama 😍😬 iki haftada ikizler için çok şey 😂