Yaseminida Anestezi için gün verdiler mi ben yarin 37+2 olacağım anestezi ile görüşmek. İçin çağırdı doktor birde suyun tam. Sınırda dedi normalde 29 Ekim demistik ama suanda hersey bizede supriz galiba
ikizlermom hhb53 canım bende tek yumurta ikizlerine hamileyim ama arada zar olmadığı icin doktor bekletemiyor bizi 🙆🏼♀️ Sizinkiler nasıl haftanız tek yumurta ikizine göre çok iyi çünkü masallah 🥰sağ salim kucağınıza almakta nasip olur insallah☺️
hhb53 ikizlermom Benim arada zar var canım o yüzden bu kadar ilerleyebildim şükür Rabbime. Siz kaçıncı haftadasınız
ikizlermom hhb53 çok güzel masallah canım ☺️ Biz 28 deyiz doktor en geç 32 diyor bakalım ne gösterecek zaman☺️🙏🏻
hhb53 ikizlermom inşaAllah daha ileri haftaları görürsünüz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
SKelebek hhb53 valla kuzum ben eşimdende ayrıyım 8 aydır yarın izine gelecek günü bırak saatler dahi geçmiyor 😀
Aysegulum27_ hhb53 selam sende de göbek çatlaması kaşıntısı varmı uyuyamıyorum kaşıntıdan bir anda bastırıyor geceleri ?
gulumse0611 hhb53 ben zeytinyağı sürdüm pamukla hiç kaşıntı gerilme kalmadı çok iyi geldi banyodan sonra sürüyorum hemen