BarlasMom94 Miracefem ben pembemavi hastanesi İsmail beye gidiyorum tam yazdığınız gibi güler yüzlü her gittiğimde uzun uzun konuşan her seferinde renkli ultrason ile bakan ve eşimide içeri alan bir doktor öneririm
Miracefem BarlasMom94 teşekkür ederim yorumunuz için dikkate alacağım :) artık bir karar vermem lazım çünkü 15 haftalık olduk 😌
Arslanmomy Miracefem jimer mehmet aral atalay mukemmel bir doktor hem sicak kanli hem de işini şansa bırakamayan sık sık kontrel edip önlem alan bir doktor benim düşüklerden sebep çok endişem vardi ama cok güven verdi bize her ssferinde içimiz rahat döndük eşim her girdi iceri hatta babam ve kardesimde girdi sorun olmadi tek sıkıntı muayeai 330 olmus dogum zaten uçuk maddiyati dusunmezseniz kesinlikle gidin derim
Miracefem yesim-1 yesim-1 bende esentepe hastanesine ama başka bir doktora gidiyordum esentepedeki doktorum eşimi başta alıyordu içeri şimdi alması maalesef. Ve memnun da değildim zaten kendisinden. İlgisi yeterli gelmemişti. Acaba neşe hanım babaları içeri alıyor mu :)
BarlasMom94 Miracefem evet geç kalmadan doktorunuzu sabitleyin muhakkak. Evet babaları içeri alıyor hatta eşime ultrasonda bak ağzı bak elleri diye gösteriyor tek tek
Ozge-16 Miracefem Emre Uysal Bey. Her anlamda harika bir doktor bir kez bile olsa deneyin derim biz çok memnunuz
Ozge-16 Ozge-16 zaten her defasında dört boyutlu ultrason ile görüyorsunuz bebeğinizi. Fotoğraflarını da her muayene sonrası alıyorsunuz.
Mervehamza Buseyvz öyle mi ben de çekirge doruk sühendan benderliye gidiyordum şu an 23 haftalığım hastane ve doktorla ilgili sıkıntılar yaşadık nerdeyse herkes sibel hanımı önerdi ona gidicem çok geç kalmadan. Medicalde doğum yapan tanıdklarım var gayet memnun kalmışlar peki aklınızdaki hangi hastane ve doktor var
Buseyvz Mervehamza Yakın zamanda orada yatıp da memnun kalan duymadım gerçekten doktorumu değiştirmemek için çok araştırdım ama sizi de yanlış yönlendirmek istemem hayat hastanesi naile hanımı ve nazmiye hanımı çok önerdiler hala araştırmaktayım bende ancak hayat hastanesinde 2 sene önce ameliyat olmuştum 6 gün kalmıştım ve çok memnun kaldım doktorundan hemşiresine herkes çok ilgiliydi oraya sıcak bakıyorum o yüzden 😊
Mervehamza Buseyvz anladım hayırlısı olsun☺️ ben de çok araştırdım doktorlarını bilmem ama hayat hastanesi hakkında pek iyi şeyler duymadım o yüzden direkt elemiştim orayı medicana ve medicalpark arasında kalmıştık. Sibel hanım medicalpark ağır bastı bizim için
Buseyvz Mervehamza Hakkımız da hayırlısı valla insanların farklı yorum yapması ne beklediğiyle alakalı belki de bilemiyorum ama önemli olan doktorun içinize sinmesi ve sibel hanıma gidecekseniz bir daha bırakmak istemezsiniz 😊
Mervehamza Buseyvz doktorla ilgili sıkıntı yaşamış biri olaraktan gerçekten çok önemli doktor Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin hayırla, sağlıkla kucağa alalım inşallah☺️
Mervehamza Serapasel çok pimpirikli bir doktor ben de aynı şekil öyle pimpirikliyim o yüzden bana iyi gelmedi. rahatlatıcı, sıcak kadın doğum doktoru bana daha iyi geleceğini düşündüm, e hastanesininde devletten bir farkı yok.
Mervehamza tugceugur bahar hanımdan memnun musunuz? İlgisi, alakası nasıl acaba biz medicanada araştırma yaparken o doktor da olabilir diye konuşmuştuk ve doğum ücreti ne kadar
Hzl Miracefem Ben Neriman hanima gidiyorum cok iyi ilgili muayenesi de uygun 175 renkli ultrason resmi daha almadim ama olsun doktor icin. Gittim ben zaten . istedigim zaman uladabiliyorum bu onemli olan .