Mervehamza Serapasel çok pimpirikli bir doktor ben de aynı şekil öyle pimpirikliyim o yüzden bana iyi gelmedi. rahatlatıcı, sıcak kadın doğum doktoru bana daha iyi geleceğini düşündüm, e hastanesininde devletten bir farkı yok.
Mervehamza Buseyvz doktorla ilgili sıkıntı yaşamış biri olaraktan gerçekten çok önemli doktor Rabbim gönlümüze göre nasip eylesin hayırla, sağlıkla kucağa alalım inşallah☺️
Mervehamza tugceugur bahar hanımdan memnun musunuz? İlgisi, alakası nasıl acaba biz medicanada araştırma yaparken o doktor da olabilir diye konuşmuştuk ve doğum ücreti ne kadar
BusraOnal Buseyvz bende covid geçirdim 33. Haftamdaydım ve doktorum daha belli değildi. Buna rağmen instagramdan bulup konustugum doktorum çekirge doruk hastanesi dilek doğan baş instagramdan benımle hıc ıletısımını kesmedı. Daha hıc muayene olmamıstım bıle. Ve daha sonra karantinam bıtınce hastaneye gıdıp muayene oldum böylece tanısmıs olduk. Kayınvalidemle gittik gecen içeri girdi eşimle gitsem o da girer öyle almamazlık yapan bir doktor değil ve en önemlisi tecrübeli. Tecrübesini anlıyorsunuz zaten. Bulana kadar 4 doktor değiştirdim. Ve şimdi 37+4üm doğumu beklıyoruz. Canım doktorum iyiki♥️ Muayene ücreti 160₺ Normal doğum 3000₺
dogamoms Miracefem ben ilk kızımda da şimdi de cenk aşkalliye gidiyorum eşiniz gelebilir. Ve cenk hocaya gidip memnun kalmayan insan yoktur kendisi abidir babadır ❤️
Eeezgi Miracefem pembe mavi Aycan kopuz’a gidiyorum başından beri muayenelere eşimi de alıyo, bi sıkıntı olursa arayıp özelden de ulaşabiliyorum, hep renkli de görüyoruz bebeği 😊
gamzll Jimer de Aral Atalay aynı zamanda FSM de kliniği var çok dikkatli hiç bı ayrıntıyı atlamaz ben şu anlık çok memnunum