Sna-1234 Selin02 aynıyız ya ben 24. Haftadayım kırmızı oluyor ilk baş gelirken öyle panik oluyorum ki sonra ilacı kullanınca kahverengiye dönüyor en son bitiyor ilacı kullanmadan olmuyor benim doktorum günde 2 defa 200 mg vajinal olarak verdi kesilince günde 1 e düşünüyorum bende kanama alanı var mı senin
Selin02 Sna-1234 kanama alanı yok bende vajinal enfeksiyon ve yara vardı enfeksiyon çok azalmış ama yara ne zaman geçer geçer mi düşük ya da erken doğuma sebep olur mu hiç bilmiyorum
Sna-1234 Selin02 bende de kanama alanı yok ama niye oluyor anlamıyorum sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 😊
Aslina Benim perşembe günü kanamam oldu 2 gün günde 3 kez 100 mg kullandım bugün 3 kez 2 şer tablete çıktık. Kanama perşembe gününden sonra olmadı ama peçete ile sildiğimde çok açık kahverengi akıntı geliyor. Ne kadar süre hiç bilmiyorum☹️ 5+6 yım şu an
Meryemhorasan Bende kullanıyorum 11 haftalıkken kanama geldi devam ediyorum kullanmaya agızdan alsak bir sorun olur mu acaba
SemaTogmus Ve öğrendiğim andan beri kullanıyorum progestani şuan 22+3 teyim sadece bir ara serklajdan sonra bıraktım
Gul6161 MystryYYy anladım bendede bikorni bikollis rahim var doktor erken doğum ve düşük riskin var demişti eğer rahim ağzında açıklık olursa dikcez acıyo mu bari