MystryYYy Sna-1234 kisiden kisiye degisir. Ben gebelign basndan beri kullniyorum sonuna kadarda kullanıcam. Sizin durumunuza bagli
Lizz Sna-1234 bende narkoz almış gibi etkisi vardı Dr vajinadan da alabilirsin demişti temizliğine dikkat yalnz mikrop kapmama çalış
Lizz Sna-1234 bende narkoz almış gibi etkisi vardı Dr vajinadan da alabilirsin demişti temizliğine dikkat yalnz mikrop kapmama çalış
Sna-1234 MystryYYy benimde başından beri kullanıyorum 24. Haftadayım tekrarladığı için kullanıyorum yine
drn05 Sna-1234 5.haftada başladım hafif kahverengi leke geldi, progestan 200 mg ağızdan alarak kullandım. Geçen hafta doktor kontrolumde hap bitince bırakabilirsin dedi. 8+6 olduk, bugün bırakıyoruz 🌸
MystryYYy Sna-1234 bende gebeliğin basnda ilk 13 hafta kanama yasadim ondan kullandim kullanmayada devam ediyordum ama rahim agzim acildi acil serklaj oldum suan 22 haftaligiz doguma kadar gunde 3 defa progestan 100mg ve proluton depont igne kullanicam
Gzlgzl Sna-1234 ben hem iğne hem crinone jel bugun bıraktım onun yerıne proluton deport iğneyle devam kararı aldı drum
Aratzeynep Sna-1234 benim hiç bi sorunum yoktu 4. Ayıma kadar 16+3 üz ve düşük tehlikesi oluşmuş doktor progestanı sabah 3 öğlen 3 akşam 3 verdi artı iğne ne kadar devam edicek bu şekilde bilmiyorum 🤷♀️
tazeaane Aratzeynep bende 6 haftalık gebeyim bugün ilişki sonrası kanama oldu 2 3 damla kadar acile gittim bende başladım ama günde 3 tane dedi doktor. Kesemizi yeni görmüştük herşey normaldi bugünde kese hala duruyo ama bebek daha erken olduğu için görünmemişti. İnşallah bişey olmaz😔😔
Sna-1234 Papatya-20 benim durup dururken kanama oluyor kanama alanı da yok balondan beri kullanıyorum
Papatya-20 Sna-1234 öyle oldu beninimde rahimde ve bebekde o bölgede yok ama vajinal yara varmıs ondan gelmiş kanamam Allah korusun evlatlarımızı saglıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻 💕 gelmiş geçmiş olsun cok dikkat et kendine
Selin02 Papatya-20 bende de aynı durum canım 25. Haftada kanama gördüm baya sonra ki bi kaç günün de lekelenme kırmızı olarak progestan vajinal olarak kullanıyorum akşam yatmadan senin doktorun seni nasıl bilgilendirdi yüreğim ağzımda her dk benim
Sna-1234 Selin02 aynıyız ya ben 24. Haftadayım kırmızı oluyor ilk baş gelirken öyle panik oluyorum ki sonra ilacı kullanınca kahverengiye dönüyor en son bitiyor ilacı kullanmadan olmuyor benim doktorum günde 2 defa 200 mg vajinal olarak verdi kesilince günde 1 e düşünüyorum bende kanama alanı var mı senin