06uysal ErdemSeda 20+4 deyim bende. İlk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım ben maşallah. Şuan çok çok daha net hissediyorum. Ama karnıma bakınca belli olmuo hareketleri henüz. Ama çok mutlu edici bişey hep elim karnımda oturuyorum 😃🧿
ErdemSeda 06uysal Ayy çok güzel bisey ya neye göre degisiyo acaba bu hareketler niye bizimkiler bu kadar yavas acaba 😂😂
06uysal ErdemSeda bilmiyorum ki banada 20 23 arası hissedersin demişlerdi. Ben çok zayıftım belki o yüzdendir die düşünüyorum. Erkek mi kız mi sizin
Meltem3741 ErdemSeda valla Zübeyde kadin doguma gidicem mujde hanima ama ilk defa ona normalde ozel duru ayse hanima gidiyorum kontrollere
ErdemSeda 06uysal yani yuzde 80 erkek dediler salı günü ayrıntılı ultrasonda kesin belli olur insallah 🙏
Melekanne2606 21+4 üz bizde çok net hissediyorum hareketlerini sabah akşam gün ortasında hep hareketli maşallah sürekli tekmelerine maruz kalıyorum hatta 😂 dışarıdan belli olmuyo ama henüz 😂 belli olmasını çok istiyorum 😂♥️
ErdemSeda Melekanne2606 Ayy masallah ya binkere darısı bizimkilere insallah bizimkiler tembel olcaklar gibi rahatlıklarını bozmuyolar sanırım hic😂
06uysal ErdemSeda hadi inşallah. Bu arada bende ankaradayım şehir hastanesine gidiyorum. 28 ekimde benimde ayrıntılı ultrasyonum
ErdemSeda 06uysal Aynen bende sehir hastanesine gidiyorum acaba bu ultrasondan sonra tekrardan o güne randevu almak gerekiyomu ki sonucları göstermek icin bilginiz varmı
06uysal ErdemSeda daha önce yaptıran gebelere sordum ultrasondan sonra sonuç sırası alıp gösteriliyormuş. Sonuç göstercem demek yeterli sıra veriyolar dedi. İnşallah resim verirler ya. Bide gece okuluna kayıt yaptır istersen online eğitim oluyor ve whatsap grubunda hemşirelere istediğini soruyorsun özel hastane gibi
ErdemSeda 06uysal Bende sıra beklemeyim diye randevu aldim saat 1 de ultrason 1.30 da randevu hemen gösterir cıkarım en azndan peki bu gece okuluna nerden nasıl kayıt yaptırcam
06uysal ErdemSeda iyi yapmışsın. Ben ilaç sormak için kadın doğum bölümünü aramıştım orda hemşireyle konuşurken kendi hatırlattı. Numaramı verdim ekledi gruba beni. Hastaneye gittiğinde danışmaya sor huriye hemşire ilgileniyor. Gebe okuluna kayıt olmak istiyorum die. Güzel eğitim programları var
ErdemSeda 06uysal Cok güzelmis ya ozaman dur salı günü bende bi söyleyim katılıyım güzel olur en azından bilgi almış oluruz teşekkür ederim bilgin icin ❤🙏
06uysal ErdemSeda rica ederim . Ultrasondan sonra resim filan veriyorlar mı bana da bilgi verirsen çok sevinirim. Hayırlı haberler bebeğini hergün hissrtmeler dileğiyle iyi geceler 🙋♀️
ErdemSeda 06uysal Tamam haber ederim size salı günü ❤ Amin insallah tüm annelerimize insallah hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim 🙏 iyi geceler
ErdemSeda ErdemSeda 06uysal Canım bugün gittim ayrıntılı ultrasona resim falan vermiyolarmış direk doktorunuza da ayri bi randevu alıp gidiniz yoksa cok sira bekliyosunuz sonuc sirasi ben randevu alip gitmistim yarim saat gec kaldim.ultrason sirasinda biraz uzama oldu sonrasinda kendi doktoruma gittim hemen aldilar iceri sonuclarimi gosterdim