Meltem3741 ErdemSeda zaten ye Zübeyde yada sehir hastanesine git demislerdi bana orda oluyor demisti doktor
ErdemSeda AyGC Aynn karnım artık belli oluyor dısardan bakan birisi artık hamile oldugumu anlayabilecek kadar cıktı 😊
Nehirr88k ErdemSeda 🙋🏻♀️ benn 18 haftamdan beri hissediyorum cok şükür özellikle karnim tokken yemek yedikten sonra hareketlerini hissediyorum kaymalarinı vurma olarak daha okadar güclü degiller hissediyorum ama bâriz dısardan belli oluyo diyemem 🥰🥰
ErdemSeda Nehirr88k Ayy maşallah ya insallah bizlerde görürüz o günleri ben hafif hafif anca hareketleniyo sanırım benimki 😂😂
AyGC Meltem3741 benim de 19.hafta oldu hamdolsun ama henüz yok karnım. Hissetme konusu da arada karnımda birşeyler yürür gibi oluyor böyle midir tarifi😊
ErdemSeda Meltem3741 Hmm anladm canm ben bastan beri oraya gidiyorum güzel temiz bi hastane zubeyde hanıma hic gitmedim bilmiyorum pek
ErdemSeda AyGC yani kisiden kisiye belki degisiyodur ama doktora ben 18.ci haftamda hareketler hissediyorum arada dedigimde daha hissetmezsin 24den sonra net hissedersin demisti onlar bagirsak hareketlerindir demisti 😊
Meltem3741 AyGC evet ama bazen bagirsak haraketleride olabiliryormus biz heycanlandigimiz icin tabi 😌🤩
Secil_zeynep ErdemSeda 21+2 yiz ve 16. Haftadan beri çok net hissediyorum öZellikle Canımın istediği şeyleri yediğimde çok net hareketleniyor😁
ErdemSeda ErdemSeda 06uysal Canım bugün gittim ayrıntılı ultrasona resim falan vermiyolarmış direk doktorunuza da ayri bi randevu alıp gidiniz yoksa cok sira bekliyosunuz sonuc sirasi ben randevu alip gitmistim yarim saat gec kaldim.ultrason sirasinda biraz uzama oldu sonrasinda kendi doktoruma gittim hemen aldilar iceri sonuclarimi gosterdim
06uysal ErdemSeda hadi ya diğer hastaneler ve bile verio. Neyse napalim. Bu arada umarım herşey yolundadır. Kaç dakika sürüyor