ErdemSeda 21 haftalık olupta ilk gebelikte bebeğinizin hareketlerini net artık hissedenler varmı arkadaşlar ?
Meltem3741 ErdemSeda ben yeni girdim ama hayir yinede 19haftada sanki pit pit hissediyordum yatinca ama bagirsak haraketide olabilir tabi suan 21+1sabirsizlikla bekliyorum 💙💙💙😎🥰
06uysal ErdemSeda 20+4 deyim bende. İlk gebeliğim 16. Haftada hissetmeye başladım ben maşallah. Şuan çok çok daha net hissediyorum. Ama karnıma bakınca belli olmuo hareketleri henüz. Ama çok mutlu edici bişey hep elim karnımda oturuyorum 😃🧿
Nehirr88k ErdemSeda 🙋🏻♀️ benn 18 haftamdan beri hissediyorum cok şükür özellikle karnim tokken yemek yedikten sonra hareketlerini hissediyorum kaymalarinı vurma olarak daha okadar güclü degiller hissediyorum ama bâriz dısardan belli oluyo diyemem 🥰🥰
Rojda24 Bende 21+3 üm normalde gündüz çok hissetmiyorum gece uzanınca hissediyorum ama öyle daha güçlü değil zamanla düzene girecek 😌sizin nasıl peki
ErdemSeda Rojda24 benimde hafif hafif seyirmeler şeklinde çikolata falan yiyince böyle bi vurmalar oluyor arada yada çok yiyince hafiften böyle vurmalar oluyo 😊
Sema29 20 haftalık gebeyim yaklaşık 2 haftadır çok net hissediyorum 😅 inanamıyorum bazen karnım bile dalgalanıyor 🙈🎈
Sema29 ErdemSeda evet ilk gebeliğim gün içinde hareketli ama akşam uzandığımda resmen ben buradayım artık diyor 😅
Meryemkcmz Bizde 21+1 olduk gündüz değil ama akşamları uzanınca hafif hissediyorum 😊 bazen hissetmediğim için korkuyorum ama normal diyorlar
ErdemSeda Meryemkcmz Aynen kesinlikle o his bende de var gündüzleri hic hareket etmeyince bi korku sarıyo icimi elimden gelse her seferinde doktora gidesim oluyo ilkler heyecanlı oluyomuş bunu anladım 😂
Meryemkcmz ErdemSeda aynen canım ben gittim bi kaç kere stres olmuştum dayanamadım 🤭😊 ilk annelik heyecanı galiba
ErdemSeda Sema29 Ayy cok güzel bi duygu ya darısı bizlere inşallah bizimki biraz yavaş kalıyo daha sanırım yeni yeni ara ara kımıldamaları hissediyorum arada bi vurmaları falan onlar bile büyük bisey benim icin😂
ErdemSeda Meltem3741 aynen bende yeni yeni pıt pıt hareketlerini hissediyorum arada bi vurmaları falan oluyo tabi dediğiniz gibi sizinde bagırsak hareketlerimiz degilse 😂
ErdemSeda Sema29 Evet kesinlikle ilk haftalarda daha gecermi bizde o haftalara gelirmiyiz diye düşünüyodum çok şükür Rabbime bu günleri de gördük inşallah hayrlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrularımızıda kucağımıza aldığımızıda görürüz ❤
ErdemSeda Meryemkcmz Kesinlikle ilk annelik heyecanı bende gittim 1 2 kere doktora doktor bana sen böyle her agrıda harekette gelirsen 40 haftayı biraz zor doldurursun demisti 😂