gizemgnll Cenkerim canım ben burda bzim cumhuriyet caddesinden 35tlye alt üst lohusa tk. aldım gecen bence bulabilirsin
tuuuucee Cenkerim bende bodrumdayım bulamıyorum gezmediğim yer kalmadı internetten alıma da güvenemiyorum pijama takımı bulamıcam bu gidişle 🤦🏻♀️
Esra1963 Cenkerim merhaba canım ben ebrar marka almıştım iki tane indirimden 50 tl ve 75 tl ye ankara da çıkrıkçılar yokuşundan internette daha pahalıydı ama senin istediğin modele de bağlı biri spor biri klasik aldım 🙈😍🤰🏻
Cigdem_cigdem 2prensessannesi hmm anladım Temmuzun son haftası sezaryen olcak benim doğumum 😣26+5 iz şu an🤰🏼 senin ne zaman
Cigdem_cigdem 2prensessannesi sen azaltmışsın canım günleri ☺ Benim daha var 😣 instagram hesabını verirsen takipleşmek isterim sanırım hocasın sormak istediklerim var sana 😔
Fatmafatma Cenkerim lohusa pimamasi yerine onden dugmeli baska pijama takimi alabilirsin ben ole yaptim birtanr uzun takim 35 e aldim birtane kisa kol pijama 65 e aldim lohusa pijamaai fazla gereksiz fiyat yuksek cunku
Cenkerim Fatmafatma ya onden dugmeli aldim bi tane ama heves ettim iste şık bi pijama olsun istiyorum
YagmurAnnesi Ben 45 TL'ye aldim kirmizi ama ne yazikki internet siteleri yok 😐 Kocaeli'deyseniz yerini soyleyebilirim
Adakus Cenkerim ben intagramdan iki takım aldım biri 6 lı 265 tl diğeri de sadece alt üst 85 tl sicim da güzel çıktı lohusa.com sanırım
Caglakansu Cenkerim internetten aldım jarpierre nin instagram hesabından, üç takım aldım hem uygun hem pamuklu kaliteli Çok memnun kaldım
Caglakansu Pasaannesi ben alışverişlerimi jarpierre sen yaptım instagram hesabı var hem çok güzel hem çok pahalıda değil kargoda ücretsiz