YagmurAnnesi Şimdi bende Birissine.com a baktim. Lohusa pijama takimi 40 tl gecelik 20 tl. Bi bak istersen canim.
Cigdem_cigdem Minanin_Annesi kaprili model vardı üstü sarı renk kedi resmî var üzerinde altı koyu renk kalpli filan onu aldım bi tane de üst beyaz kısa kollu altı mavi renkte pembe büyük gülleri var onu aldım.
Didem19 nsyldz nasıl memnun musun bide bedeni ne alsın? Bende siteye baktın gayet uygun fiyatlar modellerde güzel
nsyldz Didem19 bedeni L aldim ama M de alsam olurmus kaliplari bol cunku pijamanin altini terzide yaptırdım boyunu ve yandan hafif daralttirdim zaten beli ayarlanabilir lastikliymis belde sorun yok istedigin gibi ayarlayabiliyorsunuz
Cenkerim Minanin_Annesi carsidan aldim canim siteden almaya cesaret edemedim gelcekti olcakti olmicakti dert etmim kendime dedim
Zeykem Cenkerim canım ben bugun aldım valla süper oldu tiril tiril bır kuması var 3’lü takım aldım bıtane, 1 tane gecelık tarzı elbıse gıbı olanlardan aldım sezaryan olursa dıye 90 tl ye aldım lohusa takımımı ama super girdiğin yerden al bulursun cok ozenılcek bısey degıl cunku
Cenkerim Zeykem aldim artik heveslenmistim guzel olsun diye.90 tl dantelli istedigim gibi pijama aldim 40 ada guzel oda dantelli
Cigdem_cigdem 2prensessannesi sen azaltmışsın canım günleri ☺ Benim daha var 😣 instagram hesabını verirsen takipleşmek isterim sanırım hocasın sormak istediklerim var sana 😔