Cigdem_cigdem 2prensessannesi ben hamile takımı almadım bi tane kaprili model vardı üstü sarı renk kedi resmî var üzerinde altı koyu renk kalpli filan onu aldım bi tane de üst beyaz kısa kollu altı mavi renkte pembe büyük gülleri var onu aldım.şimdi de lohusa takımı alcam karar veremedim henüz 😇😇😇
2prensessannesi Cigdem_cigdem ay ben hep lohusa takimi baktim ya bi tane kisa kollu kirmizi altli bi model vardi bi tane hastane icin gupurlu modelden bi tanede minik kalpli bi model vardi o hosuma gitti. Benim kilom fazla biraz o yuzden kalibi genis ya daha iyi senin dogum ne zaman
Ruzgar_1405 Cigdem_cigdem Merhaba ben de pijama diyarından alışveriş yapmak istiyorum siz memnun kaldınız mı üründen?
Hilalinci Cenkerim https://www.instagram.com/onlinecamasir.comm/ bu siteye bakabilirsin uygun fiyatlarda bulabilirsin.
Heather Cenkerim lohusasepeti.com bugün geldi pijama takımı dün sipariş vermiştim, 79,9 fiyatı. Malı iyi henüz yıkamadım, 30 derecede çekmez ama. Siteye uzun zmndır bakıyorum sıralamayı ucuzdan pahalıya yapıp bakıyordum zaten. Tavsiye ederim🙂
ZET Ankara’da pijama dünyası diye bir mağazadan aldım geçen hafta pijamalı takım 50 lira sabahlıklı gecelik takımı 75 liraya aldım internet siteside var kumaşı çok güzel sistina diye bir markanın yıkadım ütüye bile ihtiyaç olmadı bakmak isterseniz fikir olsun
att Cenkerim sezeryan olmuycaksan lohusa takimina cokta gerek yok canim pahali hep ve kullanacagin sure belirli onun yerine ucuz yollu normal bi gecelik al bide esofman takimi tamam iste her zaman kullanabilrsin
Cenkerim att alt ust şık bisi alcaktim birde ucuzluk gecelik oyle cok para bende bayilmak istemiyorum ama pijamam şık olsun
Cigdem_cigdem 2prensessannesi hmm anladım Temmuzun son haftası sezaryen olcak benim doğumum 😣26+5 iz şu an🤰🏼 senin ne zaman
Cenkerim Mzeynepp malesef Denizli deyim Bursanin uygub oldugnu hep duyuyorum ama yolumun dusmesi imkansiz😑
ozlemnehir Cenkerim instagramda çeyizedairherşey diye bi sayfa var ben ordan aldım 85tl ve çok beğendim aşırı güzel ve kaliteli
HanifeOkutan Cenkerim Ben de instagramda aradım aradım Mecit diye bi marka vardı en son artık napim onun alayım dedim instagramda 120₺ den alta imkaaaaaanı yok bulamadım. Aynı marka modeli mağazada gezip 60₺ ye aldım. Hem markası geç modeli ayni instada 120 orda 60₺ idi valla tavsiyem bakınabilirsen bakın🙏🏻 Bazen iyi diyoruz insta ama böyle şeyler de oluyor