Ayca28 olmadı onuda deneyim canım tesekkür ederim 😇❤️

Kbrklnc ovulasyon testi ilk deneme mi kaçıncı gündesin canım çaya adet bitimi basla yumurtlamad bırak canm

afrasil 11 gun saat 4 de yapıyorum canım suan bırsey goremedım hala cayada basladım bugun

Kbrklnc çaya geç başlamışsın canım . Insallah olumlu olur , banada haber verir misin bide hangi marka testin

Ben aktarcidan çekilmiş şekilde aldim ve sabahları balla karıştırıp yemistim

afrasil veririm canım mınnak kurabıyelerden aldım pembe olandan canım bakalım nolcak sende bana haber ver mutlaka 😇

Kızlar slmlar benim adetime 9 10 gün var ama gebelik yok hiç bir belirtim de yok ovulasyon testi de çok tanıttı beni defalarca yumurtlama gösterdi siliklesdi onun için şimdiden başlasam olur mu sizce

Kbrklnc tok karnına yavrum. Günde bir bardağı geçmeyeceksin. Bir çay kaşığı, havanda dövüp öyle demleyeceksin.

SnFk tamam kuzum peki şimdiden başlasam olur mu onun adet sökdurme özelliği var mi

• SnFk bunu yanıtladı.

Nazan123 bildiğim kadarıyla hayır. Adetin bittikten 4 gün sonra başlarsan daha faydalı olur.