Kbrklnc ben tohumundan ziyade soğuk sıkım ekstratını kullandım ve bir buçuk ay düzenli kullanmayla hamile kaldım.

Kbrklnc Evet her sabah uyandığımda aç karnına bir bardak soğuk suya, ekstratın içinde ki ölçekle bir ölçek atıp her gün düzenli içtim. bir kere adet oldum, adet günlerimde de içtim. İkinci adeti görmedim çünkü hamile kalmışım💕🌸

afrasil 4 ay once varikosel amelıyatı oldu canım ondan sonrada kontrole gitmedik hala

Ben kullanmıştım Saracoğlu kürü diye geçiyor. Sabah akşam aç karnına bir tutam kaynamış suya atıyorum on ek demletip içerdim yumurta kalitesi ve sayısı için

Kbrklnc insallah bende aldım hayıt otu , adetten sonra baslayacam . Hem normal otunu aldım hemde çekilmiş halini . Çekilmiş halini bal ile karıştırıp macun gibi yendiğini gördüm . Ovulasyon testi alacam . Bu ayda doktorla yumurta takibi yaptık degerlendirdik . Temmuzda catlatma ignesi kullandm olmadi . Sizde bu tarZ şeyler deneyebilirsiniz tam yumurtlamayi değerlendirin

Çakşır kökü suyu da aynı şekilde işe yarıyormuş hem eşiniz hem siz için diyorlar
        böyle gebe kalanlar vardı