Kubdenya Yagmurozcn aynı doktora gidiyoruz 😊kaçıncı haftadasın simdi bu ctesi gidicem ben fatma hanıma kıvanç bey de iyi çok ilgililer
Kubdenya Yagmurozcn evet bana da 5000 dediler doğuma oda süsleme vs varmış uzak olunca doğuma oraya gidebilir miyim bilmiyorum ama 😊
Kubdenya Yagmurozcn bende 20. Haftadayım ayrıntılı ultrasonda bakar belki bu hafta sonub😊 aksarayın ilcesindeyim calisiyorum orda .kız mi senin bebeğinde 😊
Premses FulYasin01 çok memnunum cnm eşimde bende ilgisini çok beğeniyoruz çokta tecrübeli bir doktor arkadaşımın babaannesinide Mustafa bey doğum yaptırmış tecrübesi mükemmel
Hhilall Kaysrrıliyim ancak kaysrrıde yasamıyorm ama dpgum ıcın kayserıye gelıcem 😊 daha doktor bulmus degılım. Dogum fıyatlarınu bilen yazabılır mı
Kubdenya Yagmurozcn bende randevu almadım ama 1-2 gibi giderim herhalde 1 ay oldu bebisimi görmeyeli ozledim 😋
Nefesim Mevsen ben erciyes hastanesi bihter hanıma gidiyorum sezeryan doğum olucak benımki 2075 dediker norma doğumada 1800 falan demişlerdi
Mevsen Premses Allah Allah 3 kişiden farklı fiyat duydum en son dün bi arkadas 2.350 diyodu Tesekkürler bi sorayım insaAllah ☺️