Mevsen Premses Allah Allah 3 kişiden farklı fiyat duydum en son dün bi arkadas 2.350 diyodu Tesekkürler bi sorayım insaAllah ☺️
NurYlmz Mevsen Bihter hanim normal 1575 sezeryan 2575 Zerrin hanim normal ve sezeryan 1575 ben arayip sordum byleydi istersen tekrar ara sende
Mevsen NurYlmz Allah Allahh aradım az önce 2.350 dediler 🙄🙄 Bunda bi sıkıntı yokmu ?? Sizin ilk doğummu ?
Yarenrima NurYlmz ben zerrin hanım a gidiyorum daha geçen ay fiyat sordum 3080 TL dediler. Siz kime sordunuz acaba bu fiyatlar gerçek fiyatların çok altında geldi bana. Çünkü ben 6 yıl önce doğum yaptığımda bile zerrin hanım 1300 TL di
Mevsen Mevsen Her mesajıma Allah Allah yazmısım 😄 Ama suan gercekten cok saskınım neden farklı fiyat veriyolar telefonda arayanlara neye göre yanii ?
Premses Mevsen doktora göre fiyat değişiyor cnm ama kimden ne kadar kopardılar o kar gibi bir şey oluyor hümada 1100 TL ye sezeryan için fiyat verdiler arkadaşımla gittiğimizde
Mevsen Premses Siz en son ne zaman gitmiştiniz cok soru soruyorum ama Hastane 7. ayda Zam yaptıgını söylüyo
Denizkizi Mevsen evet canım ben dun doktoruma gıttım hüma da cahit bey 70 tl olan muayene ucreti 90 tl olmus .. dogumu sordum aynı o degısmemıs sezeryan 1100 tl .. normal 1500 tl .. eger dogumda cekım ıstersen artı 800 tl verıcekmısız ..
Premses Kubdenya mobilya beşiktense kesinlikle park yatak hem daha kullanışlı 3 yaşına kadar kullanabiliyorsun fiyatıda mobilyadan uygun Bn 28+5 oldum 5 gün önce mobilya baktım ama fiyatlar çok abartı kullanışlıda değil yinede karar senin cnm
Kubdenya Premses ermoda diye bi yer varmış fabrika satış sanırım büyüyen beşik alacağım bende uzun ömürlü olur hem
Kubdenya Yagmurozcn bugün gittim fatma hanıma çok ilgisizdi bi daha gitmeyeceğim bebeği doğru düzgün göremedik bile. Birde detayli ultrasonu disarida yaptir dedi hastanede yokmus orda da yogunluk varmis yaptramadim
Kubdenya Premses mutlaka kullanışlıdır ama odasi olsun istyrm o nedenle bi kere alım 7/8 yaşına kadar kullanir
Burcu582 Premses ben de kayseride yaşamıyorum ama doğuma Kayseriye gelmek istiyorum Tekden de Zehra hanımı çok duyuyorum kuzenim yıllardır burda o onu öneriyor bakalım yinede araştırıcam
Burcu582 Premses teşekkür ederim onuda araştırıyım ben daha yeni hamileyimde işte şimdiden düşünüyorum başka şehirde olunca 😀