Ahsend49 sütünüz hemen geldi mi? Anestezi nasıl aldınız?
37+4 Sezeryan
izel59 damar yolu açtıklarında kan aldıklarında kötülendim . Serumu damar kabul etmedi falan ben bi şekil oldum spinali de hiç kaldıramam diye komple bayılttılar beni 🤦🏼♀️ Yoksa spinal ile belden iğneli olup bebeğimi ilk ameliyathanede görmekdi umudum🤷🏼♀️ 2 saat sorna gördüm ağrılarla uyanıp
miskiamber biraz zor geldi ama uyarmamız gerek bunu anladım. Eşim annem ikisi birden ben baygınkende bebek aç diye göğsümü sıkaraktan süt getirdiler öyle emzirmişler . Uyandığımdada elim kolum kaldıramadığım için sadece baktım öyle o anki acıyla 🤦🏼♀️ 2 3 saat sonra kendime gelebildim eşim sıktı yine ben tuttum emzirdim bu sefer. İlk emzirmelere göre bi iki sıkmada süt geliyor . Dert etmeyin stres etmeyin yeterki birde çabalayın ♥️ Çok canım yandı göğsüm sıkıldığında ama sıkmasalardı hiç gelmeyedebilirdi
YaseminNurcanSu protein kaçağı ve tansiyon birbirine eşlik edince normalden vazgeçtik doktor seni bu hafta sezeryana alalım dedi tansiyon 15 16 olmuştu Buda bebeğe vede bana riskli olduğu için Sezeryan oldum
Flamingo44 bol bol dua et canım stres yapma . Belden spinalli Sezeryan daha iyiymiş ben normal anestezi aldım kötü olduğum için kan alımında vs. O yüzden yani . Herkes belden uyuşturmalı uyanık olunan sezeryanı öneriyor
Flamingo44 sıkmasam zorlamasam gelmezdi galiba sütüm . Pompa falan kullanmadım tamamen elle sıka sıka getirttik sütü . Normal anestezi aldım tamamen bayıldım
Ahsend49 gözün aydın canım 2 gün önce benim 37 haftalık gebelik postumda konuşmuştuk darısı başıma inşallah sağlıkla büyüt kuzunu canım ❤️❤️💐💐💐🧿🧿🧿
edinamoreno amin canım inşallah ♥️ Çok teşekkür ederim
Ahsend49 bende genel istiyorum ama drum yapmıyor. Çok kokuyorum gerçekten :( öğlen gircem inşallah kolay rahat geçer,🤲🏻
Mama verdin mi peki ilk başta süt gelmeyince
Flamingo44 hayır vermedin yine vermiyorum . Memeden süt getirmeye çalışıyorum hep . Mama nekadar iyi olursa olsun oda bi kimyasal sonuçta bilmiyorum çok çok mecbur kalmadığım müddetçe yine düşünmüyorum