izel59 damar yolu açtıklarında kan aldıklarında kötülendim . Serumu damar kabul etmedi falan ben bi şekil oldum spinali de hiç kaldıramam diye komple bayılttılar beni 🤦🏼‍♀️ Yoksa spinal ile belden iğneli olup bebeğimi ilk ameliyathanede görmekdi umudum🤷🏼‍♀️ 2 saat sorna gördüm ağrılarla uyanıp

miskiamber biraz zor geldi ama uyarmamız gerek bunu anladım. Eşim annem ikisi birden ben baygınkende bebek aç diye göğsümü sıkaraktan süt getirdiler öyle emzirmişler . Uyandığımdada elim kolum kaldıramadığım için sadece baktım öyle o anki acıyla 🤦🏼‍♀️ 2 3 saat sonra kendime gelebildim eşim sıktı yine ben tuttum emzirdim bu sefer. İlk emzirmelere göre bi iki sıkmada süt geliyor . Dert etmeyin stres etmeyin yeterki birde çabalayın ♥️ Çok canım yandı göğsüm sıkıldığında ama sıkmasalardı hiç gelmeyedebilirdi

Ebruaydn mecburi olmasa ben Sezeryan olmıycaltım normal istiyordum hep . Ailem iyiki Sezeryan olmuşsun diyor burda bi kadın hastaneyi inletmiş suni sancı ağrısından bence o daha zor diyor 🤷🏼‍♀️ Ama bebişi kucağa alınca ikisinin ağrısı da geçip gidiyor . Bol bol dua az stres

Aysem_80 3 kilo diyordu doktor ama 2,5 doğdu miniğim . Şimdilik sıkıntısı yok çok şükür bazı testleri henüz yapılmadı

YaseminNurcanSu protein kaçağı ve tansiyon birbirine eşlik edince normalden vazgeçtik doktor seni bu hafta sezeryana alalım dedi tansiyon 15 16 olmuştu Buda bebeğe vede bana riskli olduğu için Sezeryan oldum

Flamingo44 bol bol dua et canım stres yapma . Belden spinalli Sezeryan daha iyiymiş ben normal anestezi aldım kötü olduğum için kan alımında vs. O yüzden yani . Herkes belden uyuşturmalı uyanık olunan sezeryanı öneriyor

Flamingo44 sıkmasam zorlamasam gelmezdi galiba sütüm . Pompa falan kullanmadım tamamen elle sıka sıka getirttik sütü . Normal anestezi aldım tamamen bayıldım

Ahsend49 gözün aydın canım 2 gün önce benim 37 haftalık gebelik postumda konuşmuştuk darısı başıma inşallah sağlıkla büyüt kuzunu canım ❤️❤️💐💐💐🧿🧿🧿

Ahsend49 geçmis olsun dün baska biri yazmıstı genel anestezi kendi istegiyle olmuş cok rahat uyanmış rahat geçirmiş. Kişiden kişiye değişiyor bu anestezi olayı kimisi de spinalden sikayetci

Ahsend49 bende genel istiyorum ama drum yapmıyor. Çok kokuyorum gerçekten :( öğlen gircem inşallah kolay rahat geçer,🤲🏻

Mama verdin mi peki ilk başta süt gelmeyince

Ahsend49 herseyde vardır bir hayır nasıl gelmek.istiyorsa kendi belirliyor zaten donemdiyse vardır bir hayır hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun sağlıkla kucağımiza alalım inşallah 🤲

Ahsend49 çok ağrın oldu mu canım ya şimdi de anestezi korkusu başladı bende 😔

Mom0101 doğrudur canım . Ben gözümü açamadım edemedim bilmiyorum bazılarında kolaydır 🌸 inşallah herkes sağlıklıca kolayca doğumu olur bebeklerine kavuşurlar ♥️

Flamingo44 hayır vermedin yine vermiyorum . Memeden süt getirmeye çalışıyorum hep . Mama nekadar iyi olursa olsun oda bi kimyasal sonuçta bilmiyorum çok çok mecbur kalmadığım müddetçe yine düşünmüyorum

izel59 vücudun kesiliyor sonuçta dikiş oluyor illaki canımız yanıyor ama bebeklerimizi kucağımıza alınca geçiyor emin olun o yüzden korkmayın ♥️💕