akdemirnurcan Pinar-2020 epidural almadınız mı bide sunı sancıda agrı hiç hafiflemiyor sürekli şiddetli diyorlar doğru mu
Sumeyyetiz akdemirnurcan suni de de sancılar arası dinlenecek vakit oluyor yoksa hiç dayanılmaz Ben de öyle sanıyordum 🤭
Fatma3447 Pinar-2020 He iyi canım onu merak ediyordum saol teşekkür ederim Allah analı babalı büyütsün dualarınız eksik etmeyiniz
Pinar-2020 @MelikeTA merhaba maalesef ilk iki gün çok azdı bebeğimin doymadığını hissettik hastanede ilk gece hemşireler şırıngayla mama verdi bizde eve geçince hem emzirdim hem azda olsa aç kalmaması için şırıngayla mama verdim çünkü biberonu tutmadı ama şuan gayet iyi yani hemen gelmeyebiliyomuş süt
Pinar-2020 @akdemirnurcan epidural almadım evet şiddeti gittikçe artıyo sancınız olmazsa suni sancıyıda arttırıyorlar ama bana kendi sancım değerinde sancı verdiler
mine-s Pinar-2020 maşallah çok güzel olmuş, Allah analı babalı büyütsün sağlıkla. Nst de doktorun beğenmediği neydi kaç olması gerekiyor ben de yeni 38 oldum iki haftadır bağlıyor nst ye ama anlayamadım
Silann Canım saat 11 de suni sancı alıp 13 25 te doğurmuşssun aslında çok güzel baxıları 10 12 saat sürüyor bende eğer doğuramazsam perşembe suni sancıyla doğurucsmm çok korkuyordum en azından senin hikayen bana umut oldu 🙏
sedasuzan Pinar-2020 allah bağışlasın inşallah şükür kavusturana rabbin analı babalı büyütmeyi nasip etsin canm bizde 35+4 olduk artk inşallah benim oğlumda beni fazla bekletmez bende çok istiyorum kucağıma alayım bu arada kaç kilo doğdu
Pinar-2020 @mine-s amin inşallah sancım zaten yoktu muayenelerde bana göre bebeğim gayet hareketli geliyordu ama nstye göre doktorum hareket etmiyo diyodu🤷♀️
Pinar-2020 @Silann yaa hadi hayırlısı sizde sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza umarım dizinde kolay olur🤲🥰
Fatma3447 Rabiakyz vallah geçen sene 38 haftalık ölü doğum yaptım nedenini bilmiyoruz benim doğumum çok kötü geçti normal doğum yaptım sonra dikilerim tutmadı anesteziye alndm 5 gün yatmakta hastanede bebeğimi mezara koymuşlardı bile nedenini bizde bilmiyoruZ ölmüştü bide otopsiye verseydiler bebeği parçalayacaklrdı iatemiyordum zaten
Rabiakyz Fatma3447 doğuma alındığında mi öldü yoksa içinde mi gercekten sabretmesi bile çok zor Rabbim yardımcın olmuş 😔
Bicik Fatma3447 nasil yani? Sebesiz yere olmaz canim😢 onceden mi kalbi durdu yoksa dogum sirasindami? Sebebsuz yere olmaz🙁 acaba kordonu mu baglandi veya kalbi mi durdu?
Naz01_ay46_ Pinar-2020 maşallah gerççekten Bnde bugün 8 .30 gitcem hastaneye ama ben şuan nisan geldi galiba az miktarda kan ve sumukumsu bir akıntıyla baklm yarın ne diyecekler
Jeremyy Pinar-2020 Allah analı babalı sağlıkla büyüsün. Bebek kanala inmismiydi yoksa sancıyla mi indi?