Bicik Fatma3447 nasil yani? Sebesiz yere olmaz canim😢 onceden mi kalbi durdu yoksa dogum sirasindami? Sebebsuz yere olmaz🙁 acaba kordonu mu baglandi veya kalbi mi durdu?
Nesve122 Fatma3447 Bicik 38. Haftamdayım keşke böyle bir olayınızı anlatmasaydınız bende görmeseydim . Ve bazı anneler panik atak etkilenebilir
Gulsahkyc Rumysa Sanki kabız olmuşsun afedersin ama popondan bebeği çıkartmaya çalışacaksın düşün ki bebek poponda orana doğru ıkınıp çıkarmaya çalış
Ysmncylncpc Nesve122 o kadar güzel yorumlar varken çıkan bir olumsuz yorumdan mı etkileneceksin. Allah’ın takdiri Allah yardımcısı olsun bizlerde önümüze bakacağız. Haftan da gelmiş. Güzel şeylere odaklan sadece.
kckynssna Pinar-2020 öncelikle gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah kuzunuzu. maşallah size benim ikinci doğumum olmasına rağmen bende 11 de suni sancı aldım 3 te doğum yaptım sizinki ilk sanırım ona göre süper bir doğum olmuş helal olsun 😅
Esraugur2310 Pinar-2020 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🥰 Hastaneye yatış yaptığınız da hiç açılma varmıydı?
Pinar-2020 @kckynssna amin hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah kuzucuklarımızı 🤲🥰🥰 evet ilk doğum daha zor olur diye bekliyordum ama neyse ki çokta zor olmadı şükür 🤲💙
Ecess Pinar-2020 benim de doktorum suni icin uygun olman gerekiyor dedi senin açıklığın vs var mıydı? 40+1 oldum bugün
Pinar-2020 @Ecess hayır açılmam falan yoktu suyum azalmıştı sadece bide nstmizi beğenmiyodu doktorum o yüzden beklemedik
Ecess Pinar-2020 ben de normal doğumu çok arzuluyorum ama doktor suni icin uygun olman gerek falan dedi bugün yok bebek strese girebilir suni ile falan diyor denemek mi istemiyor anlamadım psikolojim bozuldu ya 😥
Wonderanne Pinar-2020 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗